8. října 2019 • 08:57

Zbrojovka mění trenéra. Šustra střídá Machálek z Líšně

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Brna mají v druhé lize nového trenéra. Mužstvo jednoho z favoritů soutěže dnes převzal po Pavlu Šustrovi Miloslav Machálek, který dosud vedl druholigového nováčka Líšeň, s níž Zbrojovka spolupracuje. Klub o tom informoval na svých webových stránkách. Novým trenérem Líšně byl jmenován Milan Valachovič.



Zbrojovka je po 11 kolech FNL pátá se ztrátou sedmi bodů na první Pardubice, čtyři body ji dělí od třetí příčky, která zaručuje baráž. Klub sáhl ke změně i přesto, že tým vyhrál v sobotu v Chrudimi 4:1.

"Postavení Zbrojovky v tabulce neodpovídá ambicím klubu a představám města a fanoušků. Jsme přesvědčeni, že tento krok naši hru kvalitativně zvedne a posune dál tabulkou," uvedl sportovní manažer Zbrojovky Tomáš Požár.

Osmapadesátiletý Machálek dovedl Líšeň z MSFL do druhé ligy a nyní se těší na práci ve slavném klubu: "Nehodlám přicházet s revolucí, chci rozvíjet práci dosavadního realizačního týmu," řekl při podpisu smlouvy, jejíž délku klub nezveřejnil. V pozicích asistentů zůstávají Petr Maléř, Richard Dostálek a Martin Doležal.

Líšni patří v tabulce deváté místo. Její nový kouč Valachovič dosud působil jako sportovní ředitel třetiligového Znojma a kouč divizního Lanžhotu.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud