10. října 2019 • 18:51

Česko – Řecko 1:1. Jednadvacítka hrála dlouho proti deseti, bod trefil Hložek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté do 21 let remizovali ve druhém kvalifikačním utkání o postup na mistrovství Evropy 2021 s Řeckem 1:1, přestože hosté hráli od 24. minuty bez vyloučeného Konstantinose Dimitria. "Lvíčata" tak nenavázala na domácí výhru 2:0 nad Litvou z úvodu kvalifikace. Řecko vedlo po proměněné penaltě Jannise Bouzoukise, dělbu bodů zařídil Adam Hložek.



Dimitriu obdržel červenou kartu poté, co nedovoleně zastavil Ondřeje Šašinku v samostatném úniku. "Lvíčata" si první nebezpečnou šanci vypracovala až po téměř půlhodině hry. Vaníček odcentroval do vápna a Hložkovu hlavičku vytáhl brankář Siampanis.

V první minutě nastavení úvodního poločasu fauloval obránce Souček v šestnáctce Daviotise a dánský rozhodčí Burchardt nařídil penaltu. K ní se postavil Bouzoukis, který střelou k tyči poslal hosty do vedení.

V 49. minutě hlavičkoval Matoušek po Holíkově centru vedle. Matoušek se o chvíli později neprosadil ani z přímého kopu. Hložkovu střelu z vápna zase zblokovala řecká obrana na roh.

Domácí se prosadili v 76. minutě, kdy Hložek po Sadílkově rohovém kopu hlavičkou na zadní tyč srovnal. Řecko po úvodních dvou výhrách ve skupině poprvé ztratilo body. Výběr trenéra Karla Krejčího se v pondělí v Uherském Hradišti střetne se Skotskem, které je po dvou zápasech stoprocentní.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud