10. října 2019 • 22:04

Hrubec vychytal Kunlunu výhru! Nestrašil má první bod po návratu do KHL

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Šimon Hrubec dostal v Kontinentální lize podruhé za sebou jen jeden gól a hokejisté Kunlunu stejně jako ve středu porazili doma Nižněkamsk 2:1. Tentokrát však hosté vybojovali v Číně alespoň bod za porážku v prodloužení, které trvalo pouhých 22 sekund. Na první gól domácího týmu přihrál český obránce Andrej Šustr.



Nižněkamsk prohrál popáté za sebou. V utkání přitom měl střeleckou převahu, ale Hrubec 31 puků zastavil. Překonal ho jen Maxim Grošev z dorážky v 47. minutě.

První bod po návratu do KHL z Třince zaznamenal Andrej Nestrašil. V utkání Magnitogorsku s Vladivostokem přihrál Sergeji Mozjakinovi na první gól domácích, kteří otočili stav z 0:2 na 3:2, ale nakonec Admiralu podlehli 3:4 v prodloužení. V duelu Jaroslavle se Soči padl jediný gól, asistencí se na výhře domácího celku podílel obránce Jakub Nakládal.

Po třech porážkách uspěl Petrohrad, lídr Bobrovovy divize doma zvítězil 2:1 v prodloužení nad Jekatěrinburgem. Brankáře Jakuba Kováře překonali Jori Lehterä tečovanou střelou v přesilové hře na počátku druhé třetiny a po 47 vteřinách nastavení Arťom Zub. Český gólman si připsal 34 zásahů.

Výsledky KHL:

Kunlun Red Star - Nižněkamsk 2:1 v prodl. (za domácí Šustr 0+1), Magnitogorsk - Vladivostok 3:4 v prodl. (za domácí Nestrašil 0+1), Jaroslavl - HK Soči 1:0 (Nakládal 0+1), Omsk - Chabarovsk 1:0, Petrohrad - Jekatěrinburg 2:1 v prodl.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud