14. října 2019 • 21:20

Hyka vstřelil hattrick, ale Čeljabinsk prohrál. Trefil se i Jaškin

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Tomáš Hyka se v Kontinentální hokejové lize blýskl hattrickem, ale jeho Čeljabinsk vyšel bodově naprázdno. Traktor navzdory gólovému příspěvku bývalého hráče Vegas prohrál doma 3:4 s nejhorším týmem soutěže Dinamem Riga. K vítězství Dynama Moskva 6:3 nad Magnitogorskem přispěl jednou brankou Dmitrij Jaškin.



Šestadvacetiletý Hyka dnes nastřílel více branek než v dosavadních 16 zápasech v KHL dohromady. Dosavadní autor dvou gólů se zapsal mezi střelce ve 23., 43. a 48. minutě, přičemž u druhé trefy mu asistoval krajan Lukáš Sedlák. Pouze však korigoval vítězství hostů, kteří i díky dvěma brankám Laurise Darzinše po druhé třetině vedli 4:1 a třetí vítězství v sezoně si vzít nenechali.

Brankář Jakub Kovář z Jekatěrinburgu zlikvidoval v souboji o první místo v tabulce Východní konference 36 střel hráčů Kazaně, kteří doma Avtomobilist porazili 3:1. I díky málo vídané střelecké převaze, protože Kovářovi spoluhráči vyslali na branku Adama Reideborna jen 15 pokusů.

Na dva góly ze sobotního duelu právě proti Jekatěrinburgu dnes navázal Dmitrij Jaškin z Dynama Moskva brankou v utkání s Magnitogorskem. Tým z hlavního města zdolal předposlední mužstvo tabulky Východu 6:3.

Výsledky KHL:

Barys Nur-Sultan - Vladivostok 0:1 v prodl.
Čeljabinsk - Dinamo Riga 3:4 (za domácí Hyka 3+0, Sedlák 0+1)
Kazaň - Jekatěrinburg 3:1
Nižněkamsk - Novosibirsk 2:1 v prodl.
Dynamo Moskva - Magnitogorsk 6:3 (za domácí Jaškin 1+0)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud