9. října 2019 • 10:01

Vybijte si vztek! Philadelphia nabízí místo, kde můžete rozmlátit cokoliv

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý, kdo byl někdy na hokeji, to musí znát. Někdy zápas zkrátka nesedne. Rozhodčí špatně zapíská, hráčům to brány nepadá, občerstvení je pod psa a k tomu dostáváte nakládačku od týmu, který nesnášíte. Co dělat s nahromaděným vztekem? Ve Philadelphii mají odpověď. Flyers jako první tým ve všech profesionálních zámořských ligách nabízí prostor, kde ze sebe můžete svůj vztek dostat.



„Jde o netradiční a celkem jedinečný koncept,“ řekla pro NHL.com obchodní ředitelka klubu Valerie Camillová a obratem odkryla kdo stojí za touto myšlenkou. „Přišli s tím sami fanoušci, kteří nám sdělili, že by bylo fajn mít takovou místnost, kde je možnost užít si trochu neškodné zábavy. Sama se nemůžu dočkat, až tam do něčeho praštím,“ řekla.

Svůj vztek a nahromaděnou zlost si fanoušci budou ve speciálním prostoru moci vybít kdykoliv v průběhu zápasu. Místnost je možné si dopředu rezervovat a nejspíš to bude třeba.

Než dojde k ničení každý účastník si bude muset navléknout helmu a ochranné oblečení a následně se bude moci pustit do akce a zlobu si vyventilovat například na staré elektronice či nádobí. K použití budou pálky či kladiva a palice a bouchnout si každý fanoušek bude moci i do předmětů s logem klubu protivníka.

Místnost se objevila v hale Wells Fargo Center po rozsáhlé modernizaci a na jejím designu bylo poctivě pracováno. „Chtěli jsme tu mít něco, co ještě nikdo nikde nemá,“ dodala Camillová.

Procházet se tam bude skrz speciální tajný vchod a jedna stěna bude prosklená. Proč? Aby se rodina či přátelé mohli dívat na vaše řádění.

Poprvé budou prostory k použití při středeční sezonní domácí premiéře proti rivalovi z New Jersey. Počítejte, že bude plno.

Ve speciální místnosti v hale Philadelphie se můžete vyřádit dle libosti
Ve speciální místnosti v hale Philadelphie se můžete vyřádit dle libosti

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud