8. října 2019 • 13:46

Strýcová od Wimbledonu tápe. V Linci vypadla v prvním kole

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenistka Barbora Strýcová skončila v Linci v prvním kole. Předloňská vítězka rakouského halového turnaje dnes podlehla Alizé Cornetové z Francie dvakrát 4:6 za téměř hodinu a tři čtvrtě.



Třiatřicetileté Strýcové se od senzační účasti v semifinále na travnatém grandslamu ve Wimbledonu příliš nedaří. Počtvrté od té doby prohrála první zápas v turnaji a má ve dvouhře bilanci tří výher a šesti porážek.

V utkání s Cornetovou svěřenkyně kouče Davida Kotyzy ztratila servis na 1:2. Za stavu 3:5 odvrátila při svém podání tři setboly a pak vedla 40:0 při servisu Francouzky, ale ani jeden z brejkbolů neproměnila. V dlouhém gamu odvrátila další tři setboly, měla ještě jeden brejkbol a set tratila po zkaženém returnu.

Ve druhé sadě Strýcová dokázala smazat brejk z páté hry, ale potřetí v utkání neudržela podání na 3:4 a už se do zápasu nevrátila. S o čtyři roky mladší Cornetovou prohrála posedmé z deseti vzájemných zápasů.

O postup do druhého kola dnes bude v Linci bojovat ještě Kateřina Siniaková, kterou čeká zápas s jinou Francouzkou Kristinou Mladenovicovou.

Velmi krátké bylo působení Barbory Strýcové na letošním US Open
Velmi krátké bylo působení Barbory Strýcové na letošním US Open

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud