Karel Gott dlouho toužil zahrát si v pohádce Zdeňka Trošky, ten mu to umožnil v pokračování oblíbené pohádky Z pekla štěstí 2. „Byl jsem moc rád, že si konečně zahraju někoho jiného než sám sebe. Pan režisér mi přivezl scénář domů a několikrát jsme se nad textem sešli a vše prodiskutovali. Následovaly zkoušky kostýmů a masek a na začátku září jsme se sešli v pekle,“ zavzpomínal Gott.

Přímo na place se s Mistrem několikrát potkala Dana Morávková. „Pan Gott Pána Boha hrát nemusel, on takový byl. Vždy na každého milý a usměvavý, a jak si to užíval. Vzpomínám si, že do Kočova, kde jsme natáčeli, přijely dva německé autobusy plné Karlových fanynek a fanoušků a ti volali: Unser Karl, unser Karl! Fotili si ho a žádali o podpis. V kostýmu Lucifera se před ně postavil, vystřihl dvě písničky a pak se všem podepsal. Neuvěřitelný člověk, který mi bude nesmírně chybět. Cítím v sobě takové prázdno a hlavně myslím na holčičky, které přišly o tátu,“ svěřila se Blesku herečka.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

„Mně v patnácti letech zemřel otec a dokážu se vcítit do toho pocitu, je to strašně bolestivé a celý život si to nesete. Karlovy holčičky jsou malé, je mi jich opravdu líto,“ dodala se slzami v očích Dana, která se společně s manželem zúčastní zádušní mše v katedrále sv. Víta. Klavírista Petr Malásek (55) bude doprovázet vystupující umělce, jako je Lucie Bílá (53) nebo Štefan Margita (63).

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší e-shop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Dana Morávková šetří manželovi peníze! Svou vášeň proměnila v byznys

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková šetří manželovi peníze! Svou vášeň proměnila v byznys. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií