Slovenský zpěvák a frontman kapely Team Pavol Habera (57) je šťastný muž. Jeho partnerka Daniela Peštová, které bude za dva roky neuvěřitelných padesát let, nejenom že vypadá báječně i bez make-upu nebo i třeba s pleťovou maskou na obličeji (což pravidelně dokazuje na sociálních sítích), ale i po osmnácti letech, co s ním žije „na hromádce“, dokáže překvapit: například změnou barvy vlasů.

S decentně ztmavenými kadeřemi a delšími loknami se pochlubila na internetu – a její nový look mnohé notně zaskočil! „Na první pohled se mi zdálo, že vidím Gwyneth Paltrowovou! Nádherná,“ jásala jedna Danielina fanynka. „Jako Jane Fondová,“ myslí si další. „Na této fotce bych vás ani nepoznala,“ dodala další její followerka a všichni, kteří poslední příspěvek Peštové okomentovali, se shodli, že jí tento styl sluší.

Bez vyšisovaných blond kadeří, s nějakým tím zahuštěním a jemně zvlněným účesem působí půvabná Peštová mnohem mladistvějším dojmem. Ostatně tělíčko má tak úžasné, že by jí ho mohly závidět snad všechny ženy. Rozhodně by nikdo netipoval, že je maminkou tří dětí, Paula Henryho (10), Elly Joy Anny (17) – a dokonce i dospělého Yannicka (23), kterého měla se svým prvním mužem, bývalým ředitelem řetězce Fashion Café Tommasem Butim.

VIDEO: Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií