Podle informací Blesku se ještě vůbec neví, kam budou ostatky legendárního zpěváka uloženy. „Ptala jsem se na to Ivany, ta mi odpověděla, že je možností několik a zatím se nerozhodla, že sama ještě neví,“ řekla Blesku Slavíkova nejstarší dcera Dominika (46), která odletěla zpátky do Finska. Možností je přitom hned několik.

V soukromé debatě se svými kolegy měl zpěvák vyřknout přání, že by chtěl být pochován v Újezdu u Svatého Kříže v Plzeňském kraji. Na tamním hřbitově totiž odpočívají jeho rodiče Karel (†71) a Marie (†66) Gottovi a taky Slavíkův dlouholetý kamarád a šofér Olda Havránek (†78). „Jednou bych chtěl být pochovaný u rodičů,“ řekl před lety Gott.

Fotogalerie: ROK OD SMRTI KARLA GOTTA (†80): TAKHLE SE…
607 fotografií
Logickou variantou by byl ale i vyšehradský hřbitov v Praze, kde spočinuly významné české osobnosti, jako třeba Waldemar Matuška (†76). Jenže pokud na něm Gottovi nezakoupili hrobku, měli by teď s jejím sehnáním problém, protože podle ředitele Správy pražských hřbitovů Karla Kobliha na něm není místo.

Ve hře je i uložení jeho ostatků na hřbitově Malvazinky, který je jen 14 minut chůze od vily na Bertramce. Kvůli neustálému přívalu fanoušků ale navíc ještě není jisté, jestli Gottova rodina bude dál na Bertramce bydlet a neudělá z ní spíš muzeum.

VIDEO: Poslední cesta Karla Gotta (†80): Podívejte se na vynášení rakve za jeho zpěvu

Video
Video se připravuje ...

Poslední cesta Karla Gotta (†80): Podívejte se na vynášení rakve za jeho zpěvu 

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Fotogalerie
106 fotografií