Na zádušní mši pro zesnulého zpěváka všechny překvapila, když na konci emotivního projevu prohlásila: „Tak tedy, Karle, počítej tam se mnou a drž mi místo.“ A nebylo to poprvé, co po kamarádově odchodu přemýšlela nahlas.

Dokonce už i zvažovala, co si nechá po smrti zahrát ona. „Písnička, kterou mám od Karla nejradši, je Když jsem já byl kluk, to mě pokaždý dostane. Mrzí mě, že to je v mužským rodu, protože bych si ji nechala zahrát na pohřbu,“ prohlásila v rozhovoru na Nově.

„Já jsem vděčná, že tady jsem, že jsem tady v takový síle, v jaký jsem, ale každý z nás je smrtelnej, to se koupit nedá. Kdyby se dala koupit léta, tak jsme všichni chudí,“ dodala a zavzpomínala i na poslední setkání se Slavíkem, na opožděné oslavě jeho 80. narozenin. „Bylo to tam hezký, ale už byl hodně unavenej. Já jsem mu říkala‚ Karle, vykašli se na to, jdi si lehnout. Ale on byl tak obětavej,“ naznačila, jak ho boj s akutní leukemií srazil na kolena. „Nadávala jsem a říkala: Ty přece jednou musíš umět taky říct ne! Zvlášť když to bylo kvůli tomu, že jsem viděla, jak ho to zmáhá,“ dodala.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší e-shop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Nejdojemnější řeč Jiřiny Bohdalové: Takhle se rozloučila s Gottem

Video
Video se připravuje ...

Nejdojemnější řeč Jiřiny Bohdalové: Takhle se rozloučila s Gottem. Česká televize