Ačkoliv dědictví po zpěvákovi dosahuje závratných hodnot a bývá odhadováno na přinejmenším stamilióny korun, s nejstarší dcerou se měl Mistr vyrovnat již před smrtí. „Podepsali předběžné vyrovnání. Byli u toho tak čtyři právníci. Musela to podepsat," uvedl nyní pro TN.cz muž Dominiky, hudebník Timo.

Ten ale tvrdí, že jeho ženu tehdy vzali na hůl. „Nemyslíme si, že je to fér. 100 tisíc euro - peníze, které dostala, jsou docela výsměch. Hledáme vhodného právníka, který by nás zastupoval. Budeme chtít někoho, kdo by to udělal pro bono (bez honoráře – pozn.red.), protože si právníka nemůžeme dovolit. Nemáme moc peněz," objasnil muž, který žije s Gottovou dcerou ve Finsku.

Pokud by ale u soudu vyhráli, jistě by si služba advokáta dovolit mohl. Koneckonců požadavky Tolkkiho známého z metalové kapely Stratovarius nejsou zrovna skromné. „Budeme chtít dva miliony euro, nebo dům na Bertramce. Dům by nám stačil," prozradil pro TN.cz Timo, který ovšem dlouhodobě trpí maniodepresemi.

Podle Dominiky navíc nyní prožívají s chotěm manželskou krizi, a tak je nasnadě otázka, zda Gottova dcera vůbec tuší, co její muž českým médiím vykládá. Ostatně o kauze zatím možná netuší ani na Bertramce. „Nevím, co Dominika plánuje, takže se nemám naprosto k čemu vyjadřovat," pronesla pro TN.cz pouze mluvčí rodiny Aneta Stolzová, která nedávno porodila holčičku a prostřední jméno jí dala právě po zesnulém umělci.

Na možnost, že by se skutečně jednou mohli pyšnit vlastnictvím vily na Bertramce, by měl ale finský hudebník rovnou zapomenout. Nemovitost není vůbec součást dědictví, jelikož ji Karel už před několika lety nechal přepsat na svou ženu, nyní již vdovu Ivanu. Stejně jako roubenku v Doubici a další majetky.

VIDEO: Nejsmutnější návrat domů: Dominika Gottová se přiletěla rozloučit s tátou! 

Video
Video se připravuje ...

Nejsmutnější návrat domů: Dominika Gottová se přiletěla rozloučit s tátou! Aleš Brunclík

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Fotogalerie
343 fotografií