Po tom, co musela týdny na sociálních sítích číst nechutné urážky na svůj vzhled – konkrétně na oteklý obličej a nehezky vypadávající vlasy, šla Markéta Konvičková s pravdou ven. Návštěva lékaře a vyšetření odhalily na pohled děsivou diagnózu.

„Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ přiznala zpěvačka na instagramu, že se potýkala s gynekologickým onemocněním, které se naštěstí neukázalo jako zhoubné, a tak stačilo řešit nemoc pouze operativně.

Markéta již v obličeji viditelně splaskla a vypadá mnohem lépe. Bohužel však nepříjemné následky v podobě poškozených a vypadaných vlasů přetrvávají a nějakou dobu potrvá, než bude mít zpěvačka znovu svoji kštici zpět. Do té doby se to rozhodla řešit celkem rozumně. Přírodní parukou, kterou dostala zdarma od neziskové organizace ve spolupráci s proslulým kadeřníkem Michalem Zapomnělem.

„Jsem šťastná a vděčná, že jsem se spojila s nadací Daruj vlasy a včera mi byla předána již 100. paruka! Pro někoho je možná vnější krása povrchní, ale důležité je cítit se sama se sebou dobře. Mnohdy na vás okolí kouká skrz prsty a ne všichni to musí zvládnout. Chci říct, jsem taky jen člověk z masa a kostí a nejsem nesmrtelná... Mám dar a možnost šířit radost a štěstí skrz hudbu i mimo ni a můžu tímto přispět a informovat všechny ženy, které mají problémy s vlasy, že je tady i možnost dostat paruku zcela zdarma. Nebo můžete udělat dobrý skutek a darovat své vlasy a udělat tím další ženu šťastnou,“ pochlubila se Markéta na instagramu novou parukou.

Kromě fotek s novými vlasy se ale nebála přidat ke své proměně i takzvaný vzhled před, kde je vidět, že jí vlastních vlasů zbylo opravdu pramálo. Zpěvačka si však už nezoufá, právě díky nové paruce. „Já se rozhodla takto a než mi dorostou moje vlásky, budu nosit paruku... Snad tímto dodám odvahu ostatním, protože je důležité mít se rád a nebát se zatočit se životem,“ myslí si Markéta, která tím chce podpořit i ostatní ženy, jež se potýkají s obdobným problémem. VIDEO: Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? 
Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií