Zatímco v úterý do domu po úklidu ulice Nad Bertramkou jako první po 13 dnech vešel zpěvákův řidič Daniel Josefi, ve středu to byla neznámá mladá žena. S největší pravděpodobností půjde o někoho dalšího z početného rodinného personálu, anebo některou z Ivaniných kamarádek.

Mladá brunetka v botaskách nejprve u plotu posbírala do přinesené krabice vyhořelé svíčky a vzala je na dvorek. Dovnitř se dostala díky ovladači na otvírání vrátek. V domě se zdržela asi 20 minut, pak odjela pryč.

Vdova Ivana stále zůstává s dětmi mimo domov – mezitím chodí další zpěvákovi fanoušci, zapalují svíčky a pokládají květiny. Už ne ale v takovém množství jako tomu bylo v minulých týdnech. Dary se zatím vejdou na chodník před vilou Gottových, naopak silnice, kterou navíc včera přijela důkladně škrabkami a tlakem horké vody dočistit četa pracovníků Pražských služeb, zůstává volná.

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší eshop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

VIDEO: Gottův tajemník: Sundával jsem mu i ponožky, čas mu zkrátily mobily!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Gottův tajemník: Sundával jsem mu i ponožky, čas mu zkrátily mobily! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií