Utekli z Česka, kde již pomalu, ale jistě nastupuje zima, pěkně do teplíčka na Floridu! Karel Vágner mladší si nyní užívá nádherného počasí v Miami po boku své manželky Simony Krainové (46), jejich dvou dětí Bruna (7) a Maxe (9) a také rodiny bývalé moderátorky Zuzany Belohorcové (43), která zde žije společně s chotěm Vlastou Hájkem a jejich dvěma dětmi. Zatímco Vágnerova paní své sociální sítě plní jednou žhavou fotkou za druhou, Vágner se pochlubil svým příznivcům videem docela jiným.

Po kolena v moři, v něm totiž holýma rukama chytá za hlasitého povzbuzování svého okolí ryby, konkrétně žraloky! Pravda, žralok, kterého se mu povedlo chytit do náruče, je spíše menší a evidentně není nebezpečný, ale i tak jde bezesporu o husarský kousek. „Brácho, co na to říkáš?“ nadhodil směrem ke svému mladšímu bratru Jakubovi, jenž, ačkoliv nyní září v taneční show StarDance …když hvězdy tančí, je nejspíš nejslavnějším českým rybářem a dobrodruhem. „Brácho, teď už můžu jít do rybářského důchodu,“ reagoval s humorem Kuba.

Ne všechny příznivce půvabné plavovlasé modelky a jejího manžela však několikavteřinový záznam s „lovením“ malého žraloka nadchl. Mnohým se zdálo, že jde o týrání zvířat, a pod na první pohled nevinným videem se strhla skutečně divoká diskuze. „Tak zvířeti to asi neublížilo, ale šťastné z toho nejspíš nebylo... Hlavně že Hájek a pištící Krainová s Belohorcovou měli zážitek a zase co dát na instagram,“ rýpla si například jedna dáma. Celebrity ovšem celou debatu nechaly bez odezvy. Ostatně, proč si tím nechat kazit pobyt ve slunných USA?

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém. Markéta Reinischová

Fotogalerie
85 fotografií