K nalákání fanoušků na vánoční turné Moniky Absolonové stojí v Brně billboard, na kterém je vyfocená zpěvaččina andělsky působící tvář, již poeticky doplňuje název tour znějící Až do nebes. Dojem nadpřirozenosti a správné vánoční atmosféry však v tomto konkrétním případě tak trochu narušil strom stojící za plotem, na kterém je umístěn onen billboard...

Mohutná koruna stromu plná tmavě zeleného až hnědého listí je totiž v místě přesně nad Moniččinou tváří, a tak vskutku šikovně překrývá část její hlavy. Celé to pak vypadá, jako kdyby Absolonová měla nový účes v černošském stylu. „1. 12. začínáme a jediný tento koncert nebude zcela vánoční, ale i v duchu afroamerické kultury,“ dělala si z celé situace legraci sama Monika. „Děkuju za fotku kolegovi Robertovi Jíchovi,“ zmínila autora snímku.

A tak reakce na instagramu na sebe nenechaly dlouho čekat. Někteří Moniku Absolonovou dokonce přirovnali ke konkrétním českým osobnostem. „Celá Jituška Zelenková!“ uvedla upřímně jedna z fanynek a mnozí s ní souhlasili. „Myslela jsem, že jsem na profilu Dominika Feriho!“ napsala vtipný komentář další, která tak zpěvačku přirovnala k mladému poslanci za TOP 09.

„Moni, tak to jste mě pobavila! A hlavně se vám to afro bude ještě měnit do všech barev,“ narážela další z komentujících na to, že podzimní listí co nevidět vystřídá další odstín, a tak se nejspíš stane, že „nový účes“ Moniky Absolonové bude časem měnit barvy a bude třeba i žlutooranžový.

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií