Jako kmotra nových veganských rtěnek pro ženy z dílny youtuberky Any dorazila manželka slovenského rappera Patrika Vrbovského alias Rytmuse (42) Jasmina. Přes úsměvy, které rozdávala na všechny strany, nechala přísně hlídat, na co se jí čeští novináři zeptají.

Odpovídat budu pouze na otázky kolem kosmetiky, na nic jiného,“ hlásila Alagičová hned v úvodu rozhovoru. Problém nastal v momentě, kdy se jí deník Blesk zeptal, kde má syna Sanela a kdo se o něj momentálně stará. „To byla poslední otázka, na další už se neptejte,“ dostalo se Blesku odpovědi a za mlčící moderátorku začala odpovídat ochranka. Jasmina jen lapala po dechu a rozdávala křečovité výrazy.

Hvězdné manýry, které předvedla v centru Prahy, byly na české poměry nevídané. Víc slušného chování a pokory by slovenské krásce rozhodně slušelo více! A zřejmě i vkusu, protože modré šaty, které na akci vynesla, nejsou z poslední kolekce a před ní je už vynesly rovnou dvě slovenské krásky!

Na mole je návrhářce Janě Pištějové (43) předvedla nejslavnější Miss Slovenska Andrea Verešová (39). Právě na její křivky byly šaty ušity a padly jí jako ulité. Na veřejnosti se poté znovu objevily minulý rok na další slovenské krásce Soně Skoncové (32), která v nich odmoderovala šestý ročník Czech Social Awards.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií