Sám Marek přiznává, že žít s ním není žádný med, protože je doslova pohlcený svou prací a nerad zanedbává také své kamarády. Věkem se ale dle vlastních slov hodně zklidnil a uvědomil si, že rodina je pro něj na prvním místě.

Kdykoliv to jde, svou přítelkyni překvapí dárkem nebo dovolenou. „Dostala ode mě k narozeninám auto a malej vlastně taky. Koupil jsem starý terénní vůz, který využíváme k blbnutí v lese a v terénu. Jak to jde, tak letíme na dovolenou k moři, tam si nejlépe odpočinu,“ netají se Ztracený, který i sám sebe obdaroval novým autem. 

Je to tak, pořídili jsme si škodovku, protože celé dětství jsem v tomhle autě projezdil. Nové typy jsou opravdu velmi kvalitní a bezpečné, což je pro mě důležité, protože auto je můj druhý domov,“ netají se muzikant, který před čtyřmi lety zavinil vážnou dopravní nehodu, a tak se nejspíš z tíživé situace definitivně poučil.

Příští rok 22. února si Marek splní sen v podobě vyprodané O2 areny a aby se dostalo na všechny, přidal hned druhý den ještě jeden koncert. „Přijde spousta hostů a určitě nebude chybět vzpomínka na Karla Gotta, protože právě s ním jsem si tady poprvé zazpíval,“ říká zpěvák.

VIDEO: Marek Ztracený bujaře oslavil 34. narozeniny! Dostal neskutečný dárek.

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený bujaře oslavil 34. narozeniny! Dostal neskutečný dárek. 

Fotogalerie
40 fotografií