I druhá hostitelka Prostřeno pro tento týden pracuje v pohostinství. Petra je barmanka, která také s chutí peče a vaří, peče dokonce tak ráda, že by si přála, aby její sladká tečka dopadla ještě lépe než ta včerejší u Klárky. Ale její večírek začne výbušně, na střelnici.

Bude to trefa do černého? Petra totiž prý kdysi žila docela divoce, nevyhýbala se adrenalinu, ale přestože je stále velmi aktivní, s dětmi se zklidnila. Pánové se dobře pobaví, všestranná Klára opět v soutěži zaboduje, zato budoucí mamince, citlivé Sabině, a hlavně asi děťátku to na střelnici vůbec nedělá dobře. "Vždycky, když zazněla rána, hrozně jsem se lekla," vysvětlovala ostatním plačící nastávající maminka, která se musela uklidnit.

Naštěstí pak u hostitelky v jejím prostorném bytě v Mikulově to byla oáza pohody. Hladové soupeře uvítaly krémové barvy, vzdušné místnosti a vkusně prostřený stůl. Petra podávala výborný uvítací drink a předkrm hosty nadchl. Žampiony plněné mletým masem hýřily chutěmi, ale i chřestový krém s osmaženými hlavičkami zeleného chřestu soupeře potěšil.

Polévka moc nechutnala Davidovi, jenže toho už soupeři trochu podezírají, že začíná hrát a taktizovat. Všichni se těšili na kuřecí rolky s pečenými bramborami a lehkým salátkem, ty měly dvojí náplň, každý si proto vybral tu svou, i když maso bylo přes hostitelčinu snahu i množství slaniny trochu vysušené. S dezertem si Petra vyhrála, byl pěkný na pohled, rafinovaně poskládaný a úměrně tomu i báječný.

Video
Video se připravuje ...

Kolaps v Prostřeno: Těhotná Sabina se složí na střelnici! FTV Prima

Fotogalerie
10 fotografií