Známý rybář byl dlouho na vážkách. „Před soutěží jsem dost váhal. Do StarDance jsem vůbec nechtěl. A ještě po prvním tréninku jsem si říkal, jestli nemám zvednout krovky,“ svěřuje Blesku Jakub. Ten proslul také tím, že jako jediný účastník oblíbené taneční soutěže, která se na obrazovkách ČT objevuje už od roku 2006, neviděl ani sekundu záznamu. Že prý v Amazonii to má dost složité se signálem...

„Byla to vlastně Michaela, kdo rozhodl o tom, že teda doopravdy zůstanu,“ říká na adresu své tanečnice. Má pro ni jen slova chvály. „Je naprosto precizní, vytrvalá a má pevné nervy!“ tvrdí, kudy chodí. Společně si už získali diváky, kteří byli doposud mile překvapeni rybářovým ladným výkonem. Vágner si ale jako výborný a bezchybný tanečník nepřipadá. „Největší problém mi dělá nevypadat jako idiot,“ tvrdí o sobě s úsměvem.

Správný výběr taneční partnerky ho ovlivnil natolik, že nemá nahnáno ani z poroty. „Bojím se jen toho, že ji zklamu, jinak ničeho,“ pronesl nejznámější český rybář současnosti.

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok!

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
132 fotografií