Známá spisovatelka se díky StarDance těší popularitě televizních a filmových hvězd. Do té doby bylo její jméno schované za její beletrií, která má na tuzemském knižním trhu nesmírný úspěch. Autorka bestselleru Bábovky ale není zvyklá být lidem na očích, proto přiznala jistý problém s veřejným vystupováním před kamerou a publikem.

„Nejsem člověk stvořenej pro televizní zábavu, navazovat s někým kontakt skrze kameru mi přijde děsivě neosobní, někde ve mně je nejspíš pořád to malé dítě, co koukalo za televizi v domnění, že tam stojej všichni ti lidi z obrazovky, a ono nic, hrozná lež!“ začala Třeštíková o své nezkušenosti s televizním světem.

„Navíc mám takovou nepříjemnou vlastnost, že se směju jen, když mě někdo pobaví, a upřímný zájem projevuju, jen když mě něco upřímně zaujme, drtivou většinu času se proto tvářím nekontrolovaně normálně. Prej to působí otráveně, přísně, smutně, arogantně nebo nas*aně a prej se tomu říká “resting bitch face”, tak to jsem přesně já, omlouvám se, ale hlavu si kvůli StarDance měnit nebudu,“ vysvětlila Radka, že za její přísnou tváří nestojí negativní emoce ani vlastnosti, ale pouze fakt, že si nechce na nic hrát a přetvařovat se.

Radku Třeštíkovou a jejího tanečního parťáka Tomáše Vořechovského (26) čeká v sobotu večer již v pátém kolem StarDance tentokrát jive. Jak si s tím poradí? Postoupí do dalšího kola, nebo je to jejich poslední tanec?

VIDEO: Radka Třeštíková o Stardance

Video
Video se připravuje ...

Radka Třeštíková o Stardance David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií