Sedm soutěžních párů předvedlo během pátého večera své umění v jiveu, waltzu a quickstepu a nechybělo ani zvláštní vystoupení profesionálních tanečních mistrů ve standardních tancích. Jenže svým výkonem tentokrát diváky nepřesvědčili Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský.

Zatímco během předešlého kole ve znamení pohádek, princezen a krásných melodií měli štěstí, tentokrát už je vše jinak. Jive, při kterém Radka málem upadla, porota kritizovala, i přesto, že spisovatelka vystudovala práva. „Mně se něco líbilo a něco ne. Dejte si kasační stížnost,“ vzkázal páru porotce Zdeněk Chlopčík. „Míň salt a víc tance,“ radil Jan Tománek a přál jim postup, ale to se nepovedlo. Dostala nejméně bodů od poroty a nepřesvědčila ani diváky, kteří ji kritizovali za výraz.

„Vidím, že diváci postupně vyházeli všechny maminky. To má být asi znamení, abychom se vrátily zpátky domů vařit, prát a starat se o děti,“ povzdechla si Radka po vypadnutí, i když trošku pozapomněla, že naposledy z kola vypadl muž - Xindl X. Posléze už byla na instagramu o něco smířlivější. „Jak si to uložíš do srdce, tak ti to v něm zůstane. Občas to bolelo na těle a občas taky na duši, ale šla jsem do toho celým srdcem a rozhodla jsem se uložit si do něj z toho všeho, co jsem zažila, jen to hezké. Děkuju vám všem,“ vzkázala Radka den po posledním tanci ve StarDance.

V soutěži zůstávají a na tanečním parketu se příště znovu zavlní Karel 'Kovy' Kovář a Veronika Lišková, Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, Jakub Vágner a Michaela Nováková, Gabriela Koukalová a Martin Prágr, Miroslav Hanuš a Adriana Mašková.

VIDEO: Co řekla Radka Třeštíková o působení ve StarDance! Budete se divit...

Video
Video se připravuje ...

Radka Třeštíková o StarDance David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
352 fotografií