Krása je velmi subjektivní pojem. Někdo považuje za standardy krásy plné, rudé rty, někdo preferuje bledou pleť či mezeru mezi zuby, jiný se nebrání vyzdvihovat umělé vylepšení pomocí plastické chirurgie. To však neplatí v případě dětí. Nepsaným titulem nejkrásnější holčičky světa označovala před lety média po celém světě Francouzku Thylane Blondeauovou (18), která se díky svému nevšednímu vzhledu (a především díky svým nedětsky smyslným rtům) stala slavnou takřka po celém světě. V roce 2011, ve věku pouhých 10 let, se totiž objevila na titulní straně magazínu Vogue.

Z Thylane už ale vyrostla půvabná slečna, která u modelingu zcela logicky zůstala, takže štafetu „dětské hvězdy“ po ní převzala Ruska Alina Jakupová (6). Alespoň podle jejích fanoušků na sociálních sítích, jichž má jenom na instagramu více jak 22,5 tisíc. Ti ji označují za nejpůvabnější dívenku planety a mnozí poukazují i na fakt, že obě dívky si jsou dost podobné. 

Obě mají dlouhé, medově zlaté vlásky, rošťácký úsměv a nádherné modré oči. Vše zkrátka nasvědčuje tomu, že rodačku z Moskvy čeká stejná zářná kariéra na přehlídkových molech jako Thylane.

Notně tomu jde napřed i sama Alina: Pro nejrůznější agentury fotí už od čtyř let, objevila se v mnoha módních kampaních, například pro italskou značku Monnalisa Kids či Gloria Jeans, má vlastního manažera – a dokonce už absolvovala i několik reklamních natáčení.

„Nejde jen o to, že je nadpozemsky krásná. Alina je v první řadě ctižádostivá a ochotná vzdor svému nízkému věku tvrdě pracovat, aby si splnila sen stát se slavnou modelkou,“ uvedl její manažer Roman Kukhar, který se snaží vyvracet častá nařčení, že před fotoaparáty tahají tato rozkošná dítka rodiče. Vzdor potřebám dítěte, které by si mělo v tomto věku spíše hrát s dětmi na pískovišti, nežli se procházet po modelingových molech…  

Na snímky rozkošného děvčátka se můžete podívat do naší galerie!

Fotogalerie
119 fotografií