Facebookový účet jednadvacetileté matky z Brna, která měla zavraždit vlastní tříměsíční miminko, je doopravdy zarážející, vzhledem k tomu, co se stalo v noci z neděle na pondělí na okraji moravské metropole. Mladá žena se svým potomkem chlubila na desítkách zamilovaných fotografiích, které hojně sama komentovala, stejně jako její kamarádky. Brňanka dokonce dítě natáčela. O to více šokující je její následné chování.

Dotyčná mladá matka měla svoje miminko zavraždit na parkovišti mezi zahrádkářstvím a benzinovou stanicí v ulici Hněvkovského v Brně – Komárově. „Vyšetřujeme vraždu kojence, která se stala v noci z neděle na pondělí v Brně. Podezřelou je 21letá žena,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Podle informací FTV Prima měla žena své dítě zavraždit mimořádně brutálním způsobem. Podle zjištění policie měla matka v době činu v krvi přibližně jedno promile alkoholu. Alkoholu matka údajně holdovala často. Přítomnost omamných látek šetření vyloučila. Žena se podle Primy k činu doznala. Hrozí jí 15 až 20 let vězení, případně i výjimečný trest.