Děsivou hrůzu nehody ještě umocňuje fakt, že za ženou jel ve fabii její muž (26) a zároveň otec miminka. Na vlastní oči tak viděl, jak jeho láska umírá…

Zdemolovaný vrak manželčina vozu navíc zasáhl po srážce jeho auto. Byl v něm i jeho maličký synáček. Chlapeček skončil ve vážném stavu v Dětské nemocnici v Brně, kde bojuje o život. Jeho maminka na místě zemřela.

Muž (26), který viděl smrt milované ženy na vlastní oči, vyvázl s lehkým zraněním, upadl však do šoku.

Šílené předjíždění kamionů

V audi A6 s rakouskou značkou jeli tři Balkánci a jedna žena (30). Ta jediná s vážným zraněním přežila. „Osud přeživších účastníků nehody sledujeme a zatím nemáme informace, že by došlo k dalšímu úmrtí,“ řekla mluvčí znojemských policistů Lenka Drahokoupilová.

Cizinci balkánského původu ve stříbrné audině s rakouskou značkou riskantně předjížděli kamiony „Řidič auta, který způsobil tragickou nehodu, předjížděl nákladní auto v nepřehledném stoupání přes plnou středovou čáru. S protijedoucím autem se srazil na horizontu,“ uvedla Drahokoupilová.

Nejhorší den

Místo nehody bylo zavřené šest hodin. „Na silnicích jsem zažil hodně, ale tohle vážně nebyl příjemný pohled. Otřást to muselo i zasahujícími hasiči a policisty,“ řekl pro Blesk.cz svědek.

Na silnicích v České republice zemřelo podle policejních statistik v pondělí osm lidí, což je nejvíce od června 2017.

VIDEO: Jeden mrtvý po čelním střetu u Nebovid: Pro zraněného letěl začátkem listopadu vrtulník.

Video
Video se připravuje ...

Jeden mrtvý po čelním střetu u Nebovid: Pro zraněného letěl vrtulník Aktu.cz