Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lucie zadržená v Brazílii: Hledala pomoc před násilnickým manželem!

Autor: DH - 
11. října 2019
05:02

Češka Lucie, kterou zadrželi v Brazílii policisté, když u ní našli šest kilogramů kokainu, měla podle všech indicií vážné problémy ještě před svým „výletem“ do Jižní Ameriky. Zjistilo se, že měla finanční potíže, a navíc i osobní problémy v době, kdy pobývala s partnerem v Řecku.

Kolem osoby třiatřicetileté Lucie z Bruntálska, kterou na začátku září zadrželi brazilští protidrogoví policisté za držení šesti kilogramů kokainu, se začíná objevovat více a více informací. Blesku se podařilo zjistit, že měla velké finanční potíže, což ale patrně nebyl jediný problém této trojnásobné matky. Lucii podle jejích slov údajně týral její partner v cizině.

„Dobrý den. Jsem Češka žijící v Řecku. Mám menší problémy se svým manželem, fyzicky mě napadá. Chci se zeptat, na koho se mám obrátit pro pomoc. Víte, tady v Řecku mi nikdo nepomůže. Tady pro ně jsem jako hadr,“ stěžovala si Lucie v online poradně na stránkách České televize v roce 2009. Mohl by pohnutý osud dovést mladou ženu k tak závažnému trestnému činu, jako je pašování drog v Brazílii? To pravděpodobně ví jen sama Lucie.

Češka se dostala na přední strany českých a brazilských médií před pár dny, kdy vyšlo najevo, že ji 11. září zadrželi policisté v Sao Paulu s šesti kilogramy kokainu, který byl ukrytý na hotelovém pokoji v kopii obrazu od Leonarda da Vinciho a starožitné šachovnici, uvedl web sbt.com.br. V současné chvíli je Češka v soudně nařízeném domácím vězení, aby se mohla starat o dvouletou dceru, kterou vzala do Brazílie s sebou.  

sakajeva ( 11. října 2019 17:22 )

Nekupujte nekupujte nekupujte!!!! Když nebude nikdo kupovat, nebude nikdo pašovat.

Evka4 ( 11. října 2019 15:53 )

To ji máme litovat? Děti do ústavu, případně k adopci a ji napařit alespoň 20 let.Ludře hnusný feťácký.

panchovilla ( 11. října 2019 13:57 )

Národ bolševických zlodějů,udavačů a alkoholiků kváká v diskuzi

Eva4321 ( 11. října 2019 12:58 )

Na pašování drog NEEXISTUJE OMLUVA!! Když měla ve 2009 s manželem problémy, proč má dvouleté dítě nebo jich má tolik, když se nedokáže postarat? Kdo se stará 6 týdnů o ty dvě starší, ještě jistě školou povinné?

sakajeva ( 11. října 2019 12:33 )

Nikoho tady nenapadne, že hlavní vinu má ten její chlap. Ona se zřejmě jen pokoušela uživit své děti i když velmi riskantním způsobem. Její vinou nejsou na světě feťáci. Ona jen chtěla využít poptávky. Je každého věc, jestli dá své peníze za fet, nebo něco jiného. Píšu to proto, že já jsem nikdy v životě nedala žádnému prodavači fetu vydělat ani korunu. Kdyby se tak jako já chovali všichni, nikdo by nic nepašoval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání