Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (†53) si stěžovala na špatně odvedenou práci: Stavbař ji brutálně znásilnil a uškrtil!

Autor: rc - 
12. října 2019
22:44

Američanka Suzanne Fairmanová byla nalezena mrtvá ve vaně ve svém domě. Třiapadesátiletá žena byla svázána, znásilněna a uškrcena! Z brutální vraždy byl obžalován usvědčený sexuální delikvent Thomas Clark (59), který měl Suzanne znásilnit, protože si stěžovala na špatně odvedenou práci na jejím domě!

Brutální vražda se odehrála začátkem května ve městě Richmond v americké Virginii. Tamní policii kontaktovali příbuzní Suzanne Fairmanové, kteří si o ni dělali starosti. Fairmanová, která pracovala na tamní univerzitě, za nimi měla přijet na plánovanou dovolenou na Floridu, ale neukázala se. Strážci zákona se proto vydali k jejímu domu, aby zkontrolovali, zdali je všechno v pořádku.

Policistům se však v domě naskytl otřesný pohled. Třiapadesátiletou mámu a babičku našli svázanou v koupelně. Voda byla stále puštěna. Žena byla brutálně znásilněna a uškrcena. Kriminalisté v umyvadle v koupelně našli zakrvácený steakový nůž, gumové rukavice a mokrý šátek, který byl taktéž potřísněný krví.

Stopy krve našli i na posteli v hlavní ložnici.  Zdrcený syn Fairmanové Scott začal apelovat na veřejnost, aby mu pomohla najít vraha. „Byla úžasná babička, byla skvělá matka,“ řekl o své matce podle britského deníku Daily Mail v jednom z rozhovorů.

Z brutální vraždy Fairmannové byl obviněn Thomas Clark, stavbař, který dělal rekonstrukci na jejím domě. Fairmanová však neměla být  spokojená s výsledkem jeho práce a podle deníku Richmond Times-Dispatch si stěžovala jeho nadřízenému. Clark se proto údajně vrátil do jejího domu pod záminkou, že jde dodělat svou práci, a tam Fairmanovou napadl.

Týden po vraždě byl muž zatčen za jiný zločin a skončil ve vězení. Tam ho také navštívili vyšetřovatelé, aby ho vyslechli. Při výslechu se Clark měl zmínit o tom, že Fairmanová byla zbitá a hozená do vany, což byla informace, kterou vyšetřovatelé neřekli veřejnosti. Clark si však stále stál za tím, že s její vraždou nemá nic společného a tuto informací někde zaslechl. „Vědomí, že byl Clark vzat do vazby tak rychle, byla úleva pro každého, který se podílel na vyšetřování. Přeji si, abychom tuto informaci mohli sdílet dřív, ale nechtěli jsme oznámit jeho jméno, dokud jsme neměli nashromážděny všechny důkazy pro velkou porotu,“ uvedl vyšetřovatel James Laino.

Monikay ( 14. října 2019 14:45 )

je mi paní líto

zlymikes ( 13. října 2019 07:14 )

skutečně důležitá informace dnešního rána

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání