Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hrůza z krvavé msty drogového gangu! Češka Lucie dopadená s kokainem prý udala všechny komplice

Autor: Pavel Ryšlink - 
12. října 2019
10:04

O život se bojí Lucie T. (33) z Bruntálska – Češka, která byla zadržena v brazilském São Paulu, když údajně chtěla do Thajska propašovat šest kilogramů kokainu. Svůj čas po zadržení tráví v hotelu v domácím vězení. Ven nevychází. Na svobodě totiž stále jsou členové drogového gangu. Ti by mohli usilovat o její život, bojí se její výpovědi.

„Nutně musí mít strach a ten strach je naprosto oprávněný. Když ji zatkli a vyslýchali, shodila prý všechny, o kterých věděla, že by s tím mohli mít něco společného,“ prozradil Blesku zdroj z Brazílie a dodal: „Policii se ještě nepodařilo všechny pozatýkat, takže je velmi pravděpodobné, že by někdo mohl mít zájem Lucii umlčet.“

Byla zbitá

Lucie T., která je na Bruntálsku údajně nechvalně známou osobou, podle dostupných informací pobývala v zahraničí velmi často. „Ona tady nikdy nepracovala a nikdy se tu ani moc nezdržovala. Když tu byla naposledy někdy koncem srpna, tak nevypadala nejlíp. Mezi známými se říká, že prý ji tam někde v té cizině nějaká banda strašně domlátila. Prý právě kvůli drogám,“ sdělil bruntálský známý zadržené Češky.

Kromě dvouleté dcery, která je s ní v Brazílii, a díky které není podle portálu jusbrasil.com.br ve vazbě, ale v hotelu v domácím vězení, má Lucie T. v Bruntálu ještě dvě starší děti - syna (11) a dceru (8). „Děti jsou v dobrých rukou a je o ně dobře postaráno. Řekli jsme jim, že maminka musela zůstat v Brazílii, protože je jejich sestřička nemocná,“ prozradil zdroj z Bruntálu.

Hrozí jí osm let

Podle informací ze stránek českého ministerstva zahraničí hrozí Lucii T. kvůli podezření z pašování drog až osmiletý trest. Může tak hovořit o štěstí, že byla zadržena už v Brazílii, a ne v Thajsku, kam měla šest kilogramů kokainu dopravit. V této asijské zemi totiž dávají pašerákům drog 50 a více let vězení, dokonce i trest smrti. „Dá se říct, že jí brazilská policie tím, že ji zadržela, zachránila život,“ konstatoval expert na drogy z olomoucké krajské kriminálky.

Zdrželo ji očkování

Brazilský zdroj Blesku prozradil, že Lucie T. přiletěla do Brazílie 1. září a 8. září měla odletět se suvenýry plnými kokainu do Thajska. „Před odletem se ale zjistilo, že není správně naočkovaná, tak ji nenechali odletět,“ prozradil zdroj. A 10. září ji pak v hotelu v São Paulu zatkla policie.

Kde byly drogy

Kokain policisté našli v dřevěné šachovnici a také v replice obrazu Poslední večeře od Leonarda da Vinciho.

Na vysoké noze

Lucie T. je na Bruntálsku známá jako žena, která ráda žila na vysoké noze. „Peníze měla díky přátelským vztahům s chlapama,“ řekl Blesku její bruntálský známý a dodal: „To je ale její věc. I to, že má každé dítě s jiným chlapem, a že se paktovala s Albánci. Co se jí ale nedá odpustit je, že si jako zástěrku vzala dvouleté dítě.“

Tereza (23) sedí v Pákistánu!

Známou českou pašeračkou drog je Tereza Hlůšková (23) z Uherského Hradiště. Ta byla zadržena s devíti kilogramy heroinu na letišti v pákistánském Láhauru. Stalo se tak 10. ledna 2018. Letos v březnu byla nepravomocně odsouzena na osm let a osm měsíců. Podle známých jezdila do Pákistánu kvůli focení, je ale možné, že drogy převážela opakovaně.

Bleskoska ( 12. října 2019 21:01 )

Ona je hloupá jako ta Tereza Hlůšková. Nejprve napráská, od koho ty drogy jsou a kdo se v tom veze s ní, později se bude ohánět tvrzením, že o drogách nevěděla, že jí je asi celníci museli do kufru podstrčit. Dvouleté dítě jí měli odebrat na místě, protže ho zneužila ke kriminální činnosti. A ne řešit dva týdny, co s dítětem, a kriminálnici ubytovat v hotelu. nestará se o děti řádně,nopak je zatahuje do všiváren.

Stanley1000 ( 12. října 2019 18:46 )

Ty jsi vůl, karante. Kdybys věděl jenom střípek o tom a nečetl jenom titulky, věděl bys, že ji zabásli už 11.9.(smajlu Ti tu nedám, neboť kosočtverec není v nabídce.)

karant ( 12. října 2019 17:37 )

To nebylo kvůli očkování, to řekli jen jí . To už měla 8.10. od policie všechno sečtený , a jen na ní připravovali na 10.10. zátah.

Martina indelov ( 12. října 2019 17:31 )

Premium ha ha , jdu na TV nova nebo seznam. Budou mít holt míň kliknutí. V době globalizace může s takovým nápadem přijit jenom blbeček.

pupak_1 ( 12. října 2019 16:31 )

Jak tady, tak na iDnes je premium krok špatným směrem.
Nikdo, kdo má všech pět pohromadě, si ho nepořídí.
Nejpozději za pár měsíců ten nesmysl zase v tichosti zruší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání