Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další havárie luxusního bouráku: Mustang u Břežan skončil na boku!

Autor: DH - 
13. října 2019
12:59

Plné ruce práce měli záchranáři, hasiči i policisté u Dolních Břežan v okrese Praha – západ. Během nedělního dopoledne tu ošklivě boural řidič za volantem osobního automobilu. Tříčlenná posádka utrpěla lehká zranění. Podle fotografií z místa se jednalo o sportovní vůz.

Incident Blesku potvrdila policejní mluvčí Michaela Richterová. „K havárii došlo v půl desáté dopoledne v Dolních Břežanech ve směru od Zbraslavi. Řidič, ročník 1973, havaroval tak, že čelně narazil do stromu,“ uvedla.

Na místě zůstali po nehodě 3 zranění lidé. „I přes ošklivě vypadající nehodu byla tříčlenná posádka vozidla zraněna jen lehce. Záchranáři pacienty ošetřili a přepravili do motolské a krčské nemocnice,“ napsali středočeští záchranáři na svůj facebook. Komunikace byla podle policie po incidentu neprůjezdná, ale v tuto chvíli už je provoz obnovený.

Zajímavostí je, že u Břežan pravděpodobně havaroval sportovní vůz, dle snímků se jednalo o silný americký bourák Ford Mustang, což vyvolává ošklivé vzpomínky. Stejný vůz totiž před časem smetl u Špindlerova Mlýna protijedoucí Škodu Rapid a za jejím volantem přišel o život brigádní generál Milan Jakubů (†49). Řidič mustangu, amatérský závodník, měl vůz půjčený.

Video  Srážka dvou aut si vyžádala jednu oběť: Řidič mustangu měl podle svědků závodit s jiným řidičem!  - Facebook: Hasiči města Špindlerův Mlýn (JPO II)
Video se připravuje ...

m416 ( 14. října 2019 00:21 )

snad budete stejneho nazoru az se to stane vasim blizkym a opravdu nekdo umre.chtel bych opravdu byt u toho jak by jste se v ten moment tvaril a co rikal...kdo co jinemu preje spatneho tomu se to vrati dvakrat tolik ;)

m416 ( 14. října 2019 00:17 )

nejdriv by se meli "vybyt" ti co neumi poznat kde psat y/i

m416 ( 14. října 2019 00:14 )

vy jste opravdu dement,je mi vas lito.ne proto ze jste zavistivec ze na takovy auto si v zivote nevydelate,ale proto ze jste opravdu chory

villon ( 13. října 2019 17:12 )

Mohly by se vybýt sami a bude od nich pokoj.

offline ( 13. října 2019 13:36 )

Ten Chaura si nedá pokoj, to už je třetí Mustang za měsíc....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání