Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Záhada mrtvého chlapce (†16) na silnici u Havlíčkova Brodu: Posun v případu, policie promluvila

Policie našla na Mladoboleslavsku tělo seniorky: Leželo v řece Jizeře
Policie našla na Mladoboleslavsku tělo seniorky: Leželo v řece Jizeře  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
9. listopadu 2019
07:16

Již měsíc uplynul od zatím nevyřešené záhadné smrti teprve 16letého mladíka, kterého našli mrtvého kolemjdoucí na silnici mezi Sobíňovem a Ždírcem nad Doubravou na Havlíčkobrodsku. Policie nyní zveřejnila důležitou stopu.

Chlapce našli lidé náhodou mrtvého 12. října kolem 2:00 na kraji silnice II/345 mezi obcemi Sobíňov a Ždírec nad Doubravou. Jako hlavní verzi kriminalisté prověřují, že ho srazilo auto. Policie prověřila dostupné kamerové záznamy. Kamery zachytily na kruhovém objezdu ve Ždírci nad Doubravu osobní vůz combi. Měl pravděpodobně světlou barvu, mohlo by to být auto VW Passat, VW Golf, VW Bora, VW Polo či Škoda Octavia.

"Na kruhový objezd najelo od obce Sobíňov a poté pokračovalo v jízdě zřejmě směrem na obec Krucemburk," popsala mluvčí. Auto projíždělo přes kruhový objezd 12. října v 1:59. "Kriminalisté by uvítali, kdyby se jim přihlásil řidič vozidla," oznámila krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Jakékoliv informace přijme policie na lince 158, na telefonních číslech 974 271 326, 974 271 320 nebo na e-mailech vyšetřovatelů: pavel.vidner@pcr.cz nebo frantisek.steidl@pcr.cz.

majojo ( 9. listopadu 2019 11:21 )

Proč tam ta kamera vůbec je, když není možné z jejího záznamu vyčíst typ vozidla, ba ani ne, jestli bylo světlé či tmavé. Jisté je snad jenom, že nešlo o tank číslo 23.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání