Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Profesor zastřelil a rozřezal mladou milenku (†24): Kamera ho natočila při zbavování ostatků!

Autor: chal - 
11. listopadu 2019
15:58

Univerzitní profesor, odborník na napoleonské období, brutální vrah. Všechna tato přízviska lze bez uzardění přisoudit ruskému historikovi Olegu Sokolovovi (63). Uznávaný odborník v Petrohradu zastřelil svou mladičkou přítelkyni Anastázii (†24), její tělo u sebe v bytě rozřezal a ostatky hodil do řeky. Když se Sokolov zbavoval ostatků, natáčely ho při tom bezpečnostní kamery.

Ruský univerzitní profesor Oleg Sokolov se měl na konci listopadu zúčastnit historické rekonstrukce bitvy u Slavkova, místo na bojišti ale zřejmě bude ve vazbě. Uznávaný odborník na napoleonskou dobu totiž zavraždil svou mladičkou přítelkyni. Policisté ho načapali takřka při činu.

Mladá Anastázie krátce před smrtí sdělila bratrovi, že se s Olegem ostře pohádala. Chtěla totiž jít na kamarádovu narozeninovou oslavu, ovšem její starší přítel byl proti. Jestli profesor dívku skutečně zavraždil kvůli banální hádce, vyšetřují policisté.

Sokolov Anastázii zastřelil, mladá kráska schytala minimálně čtyři kulky. Vrah pak ve svém bytě tělo zavražděné ženy naporcoval a ostatky v několika zavazadlech odnesl k řece, kam balíčky hodil. Natočila ho při tom pouliční bezpečnostní kamera.

 

Celého těla se však profesor zbavit nestihl. Policisté ho před tím, za poměrně kuriózních okolností, dokázali zadržet. Strážci zákona muže museli vylovit z vody, kam v opilé nemotornosti spadl.

V batohu, který měl na zádech, následně našli lidské ruce. Další dílky do skládačky, totiž hlavu a tělo se zakrvácenou pilou, pak objevili v jeho bytě. Olegu Sokolovovi hrozí až 15 let ve vězení.

petr366 ( 13. listopadu 2019 17:02 )

Tenhle dobytek podle kamaráda v Polsku na napoleonských slavnostech uštval tři koně. Ze stejných důvodů měl zákaz ve Španělsku. Ještě, že jej zavřeli před prosincovou akcí u Slavkova. Kdo ví co by tam ten lotr provedl.Prý sebevraždu v přímém přenosu.

y1xcvbnm ( 11. listopadu 2019 19:04 )

a to si sem pouštíme, takové magory, dědek pomatený

marianskelazne ( 11. listopadu 2019 17:18 )

Ohavne! a za to jenom max. 15let - horsi jak u nas..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání