Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Teenagerku obvinili z vraždy: Přivázala ochránce zvířat k posteli a ubila ho k smrti!

Autor: DH - 
12. listopadu 2019
16:24

Americká policie obvinila teprve čtrnáctiletou teenagerku z vraždy devětapadesátiletého Alberta Chernoffa. Muž, který byl známý tím, že rád pomáhal a zachraňoval zvířata v nouzi, byl nalezen nahý a přivázaný k posteli.  

Čtrnáctiletá Ajahnae Smaughová podle policie ubila Alberta Chernoffa (59) tupým předmětem v jeho bytě minulé pondělí. Dívka zároveň čelí obvinění z manipulace s důkazním materiálem, vyhýbání se spravedlnosti a držení vražedného nástroje. Na policii ve Filadelfii v USA se teenagerka nakonec přihlásila sama ve čtvrtek.

Oběť – Albert Chernoff – byl mezi sousedy velmi oblíbený. Lidé mu přezdívali Alley Cat, protože zachraňoval raněná zvířata. Mrtvého ho v jeho bytě našli sousedé a zalarmovali policii. Podle lokálních médií byl muž přivázán ke své posteli a utrpěl četná poranění v oblasti hlavy a hrudníku. Zemřel na místě.

Policie v rámci vyšetřování zveřejnila videozáznam z bytu zavražděného, na kterém byla vidět právě Ajahnae Smaughová, jak se po vraždě v klidu prochází po jeho obývacím pokoji, myje si ruce a v ledničce hledá něco k jídlu. Po chvilce odešla.

Po Chernoffovi teď smutní doslova stovky lidí, kteří měli svého souseda rádi. „Jeho láska ke zvířatům, speciálně ke kočkám, kterých měl 11, byla vždy věcí, o které se Al rád bavil. Byl skutečným hrdinou pro všechny, kteří ho znali,“ napsal zakladatel spolku na ochranu zvířat Buzz Miller, který byl Albertovým přítelem a zavražděný mu pomáhal jako dobrovolník. Chernoff byl taká veterán, milovník motocyklů a zaměstnanec letiště ve Filadelfii. Jeho jedenáct koček, tři želvy a dvě žáby skončily v útulku.   

offline ( 12. listopadu 2019 19:49 )

sympaťačka... http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/ajah­nae.sm­augh

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání