Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vladimír z Pardubic ubodal syna (†6): Vězení se vyhne, protože je schizofrenik

Vladimír J. prý uvěřil hlasům, které mu našeptávaly, že zavražděním syna získá zpět svoji manželku a jeho rodina bude opět pohromadě. Podle znalců trpí schizofrenií a je nebezpečný.
Vladimír J. prý uvěřil hlasům, které mu našeptávaly, že zavražděním syna získá zpět svoji manželku a jeho rodina bude opět pohromadě. Podle znalců trpí schizofrenií a je nebezpečný.  (Autor: Blesk.cz - Jitka Pecharová)
Autor: jp, shp - 
12. listopadu 2019
18:55

Vězení se vyhne Vladimír J. (40) z Pardubic za květnovou vraždu svého syna (†6). Soud v úterý rozhodl o jeho ústavní psychiatrické léčbě, jelikož u něj znalci zjistili schizofrenii.

Muž svého synka, který měl letos nastoupit do 1. třídy, zabil v noci v domě, kde v tu dobu spal i starší chlapec (15) – pravděpodobně bratr a rodiče jeho táty.

Matka s dětmi nežije

Máma s nimi už asi tři měsíce nebyla. Žena, s níž se Vladimír J. už jednou rozvedl a poté znovu oženil a odpustil jí nevěry, odešla prý za jiným a o děti nejevila zájem.

„Najednou jsem se probudil a měl jsem v hlavě hlasy, že to mám udělat, tak jsem šel,“ řekl muž, který stejně jako po zatčení působil u soudu klidně a vyrovnaně, bez projevů lítosti.

Syna bodl do srdce

Chlapce bodl do srdce. Věřil našeptávání, že když ho zabije, vrátí se mu žena a rodina bude zase kompletní. Podle znalců je muž nebezpečný sobě i okolí a jeho léčba bude dlouhodobá.

Spravedlivy ( 13. listopadu 2019 10:39 )

To je výsměch lidem od soudnictví takovýhle grázlové co zabijou své dítě to jedinė povėsit a hraje to na psychickou nemoc tak co sním a pokud soudci takhle budou to posuzovat tak si tady hajzli a grázlové budou dėlat co chtějí .Asi mají také psychické problémy . Zbývá jediný postarat se o spravedlnost sami tak jaksi každý zaslouží

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání