Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Trancenation 2019: V Praze vystoupí Sean Tyas, Menno de Jong i Mark Sherry

Autor: tz - 
15. října 2019
20:30

Podzimní edice taneční party Trancenation je jednou z nejočekávanějších klubových událostí roku. Důvod? V pražské Mecce totiž vystoupí v sobotu 16. 11. 2019 ty největší tranceové hvězdy světa. Návštěvníci uslyší sety od slavných DJů, jakými jsou Sean Tyas, Menno de Jong nebo Mark Sherry a mnoha dalších.

Klubová noc zaměřená na melodickou elektronickou taneční hudbu trance opět přiváží do Prahy světové diskžokejské hvězdy. Kromě toho nebude v Mecce nouze o skvělou atmosféru, lasershow a křišťálově čistý zvuk díky profesionální audioaparatuře Funktion-One.

Mezi vystupujícími budou jak stálice působící na taneční scéně již desítky let, tak i vycházející hvězdy s nezaměnitelným zvukem a velkým potenciálem do budoucna. Akce začíná 16. listopadu v osm večer a bude trvat celých 11 hodin, během kterých mohou přítomní protancovat boty.

Sean Tyas

Na Trancenation 2019 vystoupí Sean Tyas. Na Trancenation 2019 vystoupí Sean Tyas. | Trancenation

Stálice trancové scény se na ní pohybuje už celých 20 let. Průlom v kariéře Američana Seana Tyase přišel v roce 2006, když vyhrál soutěž Sandera van Doorna o nejlepší remix jeho hitu Punk'd. Brzy si ho všimli i další velikáni jako Armin van Buuren. Svou produkci vydával na labelech jako Armada, Vandit a Anjunabeats. DJ, který vystupoval na akcích Tomorrowland, Street Parade nebo Electric Daisy Festival, je miláčkem českého publika, kterého ho moc dobře zná.

Menno de Jong

Na Trancenation 2019 vystoupí Menno de Jong. Na Trancenation 2019 vystoupí Menno de Jong. | Trancenation

Tento vysoký Nizozemec patří taktéž k oblíbencům věrných českých fanoušků trancu. DJingu se věnoval již jako teenager. V roce 2004 vydal track Guanxi na labelu Anjunabeats a od té doby stoupala jeho hvězda strmě vzhůru. V roce 2008 se dokonce probojoval do prestižního žebříčku DJ Mag. Hrál na akcích jako Mysteryland, Love Parade nebo Creamfields. Menno patří díky svému osobitému soundu právem k stálicím trance scény.

Jorn van Deynhoven

Na Trancenation 2019 vystoupí Jorn Van Deynhoven. Na Trancenation 2019 vystoupí Jorn Van Deynhoven. | Trancenation

Nizozemsko-německý DJ Jorn van Deynhoven patří k nejvyhledávanějším trance DJům a producentům posledních let. Není se proto čemu divit, že po jeho remixech sáhly hvězdy jako Armin van Buuren, ATB, Aly & Fila, Dash Berlin nebo Gareth Emery. Jeho sound odkazuje na éru klasického trancu. Čím dál tím populárnější Jorn vystupoval na akcích jako Tomorrowland, Nature One nebo Global Gathering a do Česka se velmi těší.

Mark Sherry

Na Trancenation 2019 vystoupí Mark Sherry. Na Trancenation 2019 vystoupí Mark Sherry. | Trancenation

Zakladatel legendární elektronické formace Public Domain patří k nejtvrdším vystupujícím na Trancenation. Zahraje totiž energický techtrance set plný vlastní produkce. Skot Mark Sherry vydal své tracky kromě vlastního labelu Outburst Recordings i na dalších jako Armada, Mental Asylum nebo High Contrast. Pro nezapomenutelnou show vyhledávaný DJ vystupoval na prestižních akcích jako DefQon.1, Dance Valley nebo Trance Energy, kde dokonce uzavíral hlavní stage. Na Trancenation předvede své nové album.

James Dymond

Na Trancenation 2019 vystoupí James Dymond. Na Trancenation 2019 vystoupí James Dymond. | Trancenation

Angličan James Dymond se vrací do Prahy po více než šesti letech. Očekávat od něj lze jako vždy set plný uplifting trancu s nezapomenutelnými melodiemi i vokály. Tento hudebník patří k těm producentům a DJům, kteří ve své tvorbě čerpají z klasického trancu. James Dymond vydal většinu své uším lahodící produkce na labelu FSOE Recordings a vystupoval na akcích jako Tomorrowland, A State of Trance nebo Nature One.

Ciaran McAuley

Na Trancenation 2019 vystoupí Ciaran McAuley. Na Trancenation 2019 vystoupí Ciaran McAuley. | Trancenation

Irský talent patří na poli trance hudby mezi čím dál vyhledávanější umělce. Jeho osobité tracky a remixy vyšly na labelech jako Armada, Black Hole Recordings a Vandit. Za sebou má vystupování na prestižních party jako Creamfields, Mysteryland nebo Tomorrowland. Ciaran McAuley hraje procítěný melodický trance plný dojemných vokálů, který se návštěvníkům Trancenation jistě zavděčí.

David Forbes

Na Trancenation 2019 vystoupí David Forbes. Na Trancenation 2019 vystoupí David Forbes. | Trancenation

Skotská stálice to roztáčí za mixpultem už více než dvě dekády. I David Forbes účinkoval v legendárních Public Domain. Od konce minulého tisíciletí se věnuje převážně trancu a říznému techtrancu, který je v jeho setech slyšet. Nebojí se ale ani koketovat ani s technem. Forbesovy pecky vyšly na labelech jako Armada, Vandit nebo Outburst. Jeho vystoupení na Trancenation bude patřit k těm nejrychlejším, nejráznějším a nejtvrdším.

Basil O'Glue

Na Trancenation 2019 vystoupí Basil O'Glue. Na Trancenation 2019 vystoupí Basil O'Glue. | Trancenation

Tento sympatický hudebník pochází až ze slunného Řecka. Jeho sound se nejvíce pohybuje ve vodách progressive a deep trancu. V jeho setech ale můžete slyšet i house. Basil O'Glue je stálicí na legendární nizozemské party Luminosity Festival a jeho produkce a remixy vychází na labelech jako Coldharbour Recordings, In Trance We Trust a Afterglow Records.

OFICIÁLNÍ FACEBOOK TRANCENATION 2019

Zobrazit celou diskusi