Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jakub Strach (25) z Prahy hudbou dobývá svět! Jako dýdžej NobodyListen okouzlí Berlín

Autor: Ivan D. Hladík - 
15. října 2019
18:00

Jeden z nejpopulárnějších českých dýdžejů Jakub Strach (25), známý pod pseudonymem NobodyListen, už má tisíce tuzemských fanoušků. Teď se chystá čelit nové výzvě. Se svými kolegy vystoupí v prestižním berlínském klubu Night Embassy.

Klub sídlí přímo v samotném centru německé metropole, v sousedství dalších legendárních nočních podniků známých po celém světě. Jakub Strach (25), jak zní civilní jméno dýdžeje a producenta, zde představí 18. října svou klubovou noc Addict, tedy program, který v Česku pravidelně baví tisíce fanoušků! „Je to pro mě doslova splněný dlouholetý sen,“ přiznal Jakub Blesku. „Pro mě je Berlín a hlavně místní klubová kultura ta největší inspirace. Je pro mě neuvěřitelné, že se mohu stát její součástí a udělat první krok k tomu exportovat svůj projekt Addict za hranice české a slovenské republiky. Nemůžu se dočkat,“ dodal.

Jakub Strach (25) z Prahy hudbou dobývá svět! Jako dýdžej NobodyListen okouzlil Berlín. Jakub Strach (25) z Prahy hudbou dobývá svět! Jako dýdžej NobodyListen okouzlil Berlín. | Archiv Jakuba Stracha

Hudební party Addict je zřejmě nejpopulárnější klubovou akcí v naší zemi. Večírek, který v roce 2016 založil NobodyListen, si získal oblibu u fanoušků velmi rychle. Koncept Addictu je postavený na vytvoření unikátního zvukového, ale i vizuálního prostředí. I proto si jeho tvůrci vybírají vždy jiný prostor, ve kterém akcí uspořádají. Novou metou po 34 úspěšných mejdanech je pokračování v berlínském pop up klubu Night Embassy.

Pusťte si skladbu s hudbou Jakuba "NobodyListen" Stracha:

V Berlíně společně s NobodyListenem vystoupí další rezidentní dýdžejové této zajímavé noci, která je založena na produkci žánrů grime, rap, trap a mnoho dalších. Jmenovitě se jedná o DJ Dalyba a Kewu. Zajímavé jméno na lineupu berlínského Addictu bude DJ a producent Sugaboy nebo -veni. Dalšími hosty budou v německé metropoli umělci J. Cloud a Paul Souljoyce reprezentující partičku Bass Gang.

Pop up klub Night Embassy se nachází v legendární berlínské čtvrti Kreuzberg, která je známá především díky přítomnosti mnoha slavných hudebních podniků, ale také kvůli tomu, že se tam sdružují zajímaví umělci z celého světa. Night Embassy má pod taktovkou Jägermeister, který zde vytvořil unikátní místo, kde dává prostor umělcům různých žánrů i odvětví. Pravidelně zde pořádá přednášky, workshopy, koncerty a party. Vstup na Addict, který se v Berlíně uskuteční 18. 10. a začíná ve 21 hodin, bude zdarma.

Zobrazit celou diskusi