Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trapas Ivanky Trumpové: Do dílny Louise Vuittona přišla s kabelkou od Chanelu, musela ji schovat

Autor: Darina Jíchová - 
18. října 2019
20:15

Prezident Spojených států Donald Trump společně se svou dcerou a poradkyní Ivankou Trumpovou otevřel v Texasu designérskou dílnu značky Louis Vuitton. Prezident s nadšením procházel mezi zaměstnanci, nechal si vysvětlit, jak se šijí kabelky. Jeden z modelů ho natolik zaujal, že ho ukazoval všem přítomným. První dcera na událost přijela s kabelkou od jiné francouzské značky, v rukou svírala tašku z módního domu Chanel, uvedl deník Daily Mail.

Trump v rámci své prezidentské kampaně ve čtvrtek zamířil do Texasu, zastavil se v městě Alvarado, kde slavnostně otevřel dílnu Louise Vuittona. Společnost mu dělala dcera a zeť Jared Kushner, oba působí v týmu jeho nejbližších poradců.

Prezident Trump svou dceru Ivanku rád a často chválí. Prezident Trump svou dceru Ivanku rád a často chválí. | Reuters

Trumpová se dopustila módního faux pas, které se jí obvykle nestává, na místo totiž přijela s kabelkou od konkurenčního Chanelu. Tašku pravděpodobně nechala v autě, při exkurzi po dílně už ji neměla. „Ah, tohle už jsem někde viděl,“ ukázal Trump během prohlídky na jednu z kabelek, která na sobě měla pro značku ikonický vzor.

Pochvala pro Ivanku a zeťáka

„Tato dílna brzy poskytne pracovní místa nejtalentovanějším lidem světa. Nikdo se nemůže rovnat přesnosti a dokonalosti amerických řemeslníků,“ uvedl Trump. Během svého projevu vyzvedl svoji dceru a zetě, podle něj se právě oni zasloužili o vznik nejen těchto pracovních pozic, ale i 14 milionů dalších. Trumpová a Kushner si vysloužili potlesk ve stoje.

djaba ( 19. října 2019 07:04 )

Taky je mi trapně , když jdu s igelitkou Albert do LIDLu .

mbmb ( 19. října 2019 06:47 )

Nejen tato blondyna ,ale i premierova pasovala nezdanene kabelky k nam a tvrdila ze to neni pro ni ale pro kamaradku.Proste lahudkova zprava.Jen aby Donik byl chytrejsi, nebot ma uces blond navic jak cukrovou vatu. A anglicky Boris ten od 4.tridy nevidel hreben

levicove-smegma ( 19. října 2019 00:38 )

Já mám tašku od vietnamců. To by šli do kolen.

Citronel ( 18. října 2019 21:43 )

Teda,toto se stát mě,tak by život pro mě ztratil smysl,to je neodpustitelné.

Zobrazit celou diskusi