Dohady kolem Zlatana neustávají. Podle komisionáře zámořské soutěže jedná útočník s AC Milán

Vrátí se Zlatan Ibrahimovic po konci smlouvy u Los Angeles Galaxy do Evropy, nebo zůstane v zámoří? Komisionář americké Major League Soccer (MLS) Don Garber naznačil, že by švédský kanonýr mohl znovu nastupovat v Itálii za AC Milán.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimović

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimović | Foto: Kelvin Kuo-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

„Zlatan je nesmírně zajímavý chlapík. Potřebujeme v lize takové hráče, osobnosti, jako byl v minulosti třeba i David Beckham,“ řekl Garber v televizním rozhovoru pro ESPN.

Ondrášek vypadl s Dallasem v prvním kole play-off. Rooney se rozloučil se zámořskou soutěží debaklem

Číst článek

„Skoro pokořil střelecký rekord soutěže a v jeho 38 letech s ním jedná AC Milán, jeden z nejlepších týmů světa,“ naznačil, kam by se mohly ubírat další kroky svérázného útočníka.

Švédský kanonýr pomohl milánskému velkoklubu v roce 2011 k zatím poslednímu italskému titulu.

Komisionář MLS zároveň nevyloučil ani Ibrahimovicovo setrvání v zámořské soutěži. „Zlatan je neuvěřitelný na hřišti i mimo něj. Jeho hru i vystupování si užívám, zejména když se mnou mluví ve třetí osobě,“ dodal Garber.

Ibrahimovic nastřílel během dvou ročníků u Galaxy za 58 zápasů 53 branek. Na konci obou sezon byl zvolen do nejlepší jedenáctky soutěže, týmový úspěch si ale nepřipsal. Letos jeho tým vypadl ve čtvrtfinále play-off v městském derby s FC Los Angeles.

Zkušený útočník se stane na konci prosince po vypršení stávajícího kontraktu volným hráčem. V souvislosti s Ibrahimovicovým návratem do Evropy se mluví i o zájmu dalšího italského týmu Boloni, ve které působí český reprezentant Ladislav Krejčí.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme