Fotbalisté Bohemians 1905 mají staronového trenéra. Znovu je povede Luděk Klusáček

Luděk Klusáček byl po odvolání Martina Haška jmenován novým trenérem fotbalistů Bohemians 1905. S „Klokany“ podle klubového webu podepsal smlouvu do konce sezony.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Luděk Klusáček do Jihlavy zavítal na jaře jako trenér Bohemians, nyní bude Vysočinu trénovat

Trenér Luděk Klusáček při působení v Bohemians 1905 v roce 2014 | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

Fotbalisté Bohemians 1905 nemají trenéra. Vedení odvolalo Haška kvůli neuspokojivým výsledkům

Číst článek

Dvaapadesátiletý Klusáček vedl Pražany už na jaře 2014, kdy nahradil Jozefa Webera. Tehdy Bohemians vytáhl z posledního místa k záchraně, ale po konci ročníku kontrakt neprodloužil. „Už při svém odchodu v roce 2014 jsem si přál se do Bohemky jednou vrátit. Ta nabídka nyní přišla a já jsem velmi rád, že jsem opět tady,“ citovaly klubové stránky Klusáčka, který v roce 2000 ukončil ve vršovickém klubu hráčskou kariéru.

„Za Bohemku můžu říct, že Luděk byl pro nás kandidát číslo jedna a jsme spokojeni, že jsme se domluvili celkem rychle,“ uvedl sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Klusáček po záchraně „Klokanů“ dělal v Kataru SC asistenta Ivanu Haškovi, s nímž už předtím spolupracoval ve stejné funkci ve Spojených arabských emirátech a Saúdské Arábii. Česká dvojice ale v klubu z Dauhá vydržela jen tři měsíce a úvodní dvě kola katarské ligy.

Od prosince 2014 do září následující roku působil Klusáček v tehdy prvoligové Jihlavě. Po konci působení na Vysočině byl bez angažmá.

🇳🇬 NOVÝ TRENÉR | Klokany nově povede Luděk Klusáček ⚽️

Více zde: bohemians.cz/clanek/21609/b…

11:17 – 10. 10. 2019

5 23

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme