Cyklistický závod Milán-Turín ovládl Kanaďan Michael Woods. Nestárnoucí Valverde dojel druhý

Kanadský cyklista Michael Woods vyhrál jednorázový závod Milán-Turín. Do cíle 179 kilometrů dlouhého závodu dojel před druhým Alejandrem Valverdem ze Španělska a třetím Adamem Yatesem z Velké Británie.

Milán Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Woods zaútočil zhruba 400 metrů před cílem a získal důležitý náskok před dotírajícím Valverdem. „Pokaždé, když můžete porazit Valverdeho, je to něco speciálního. Dnes jsem měl štěstí, že můj tým byl opravdu velmi silný. Možná jsem útočil až příliš, ale chtěl jsem jet ofenzivně, “ řekl po závodě jezdec stáje EF Education First pro server cyclingnews.com.

Dvaatřicetiletý závodník z kanadského Toronta si připsal první velký úspěch na cyklistickém monumentu, kde byl doposud jeho nejlepším výsledkem druhé místo z roku 2016. V loňském roce vyhrál jednu etapu na španělské Vueltě.

Cyklistický závod Milán-Turín (179 km):
1. Woods (Kan.) 4:03:48, 2. Valverde (Šp.) stejný čas, 3. A. Yates (Brit.) -5, 4. Benoot (Belg.), 5. Gaudu (Fr.), 6. Bernal (Kol.) všichni -10, ...Kreuziger (ČR) nedokončil.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme