Satoranský řádil v přípravě v Torontu. Chicago zvítězilo na palubovce úřadujícího mistra NBA

Rozehrávač Tomáš Satoranský se dočkal prvního vítězství v dresu Chicaga v přípravě na novou sezonu NBA. Na palubovce úřadujícího mistra Toronta vyhráli Bulls 105:91 a český basketbalista k tomu pomohl 12 body. Chicago přípravném období uspělo na čtvrtý pokus.

Toronto Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský zaznamenal proti Torontu 12 bodů

Tomáš Satoranský zaznamenal proti Torontu 12 bodů | Zdroj: Reuters

Satoranský v pátek při porážce v hale Indiany 87:105 odpočíval podobně jako další opory Chicaga Zach LaVine, Otto Porter, Thaddeus Young či Lauri Markkanen. V Torontu byl v základní sestavě s Porterem, Markkanenem, Wendellem Carterem a LaVinem, který opět kraloval s 26 body.

Satoranský zaznamenal v přípravě proti New Orleans 11 bodů. Jeho Chicago i tak prohrálo 125:127

Číst článek

Hlavní tahoun české reprezentace za šestým místem na zářijovém mistrovství světa v Číně, který podepsal s Bulls tříletou smlouvu na celkem 30 milionů dolarů (673 milionů korun), odehrál v neděli proti Raptors 21 minut a připsal si i tři doskoky. Čtyři asistence stejně jako Satoranský zaznamenali také LaVine, Kris Dunn a Ryan Arcidiacono.

Satoranský před týdnem při debutu za Bulls při domácí prohře s Milwaukee (112:122) odehrál jako náhradník 22 minut, měl dva body a dvě asistence. Týmovou statistiku ovládl se sedmi doskoky i pěti získanými míči. Ve středu opět před vlastním publikem při porážce s New Orleans (125:127) nastoupil v základní pětce a za 20 minut na hřišti nasbíral 11 bodů, osm asistencí a pět doskoků.

Poslední přípravu odehraje Chicago ve čtvrtek doma proti Atlantě. Do NBA Bulls vstoupí ve středu 23. října v Charlotte.

Tomáš Satoranský se v přípravě proti Torontu blýskl parádní přihrávkou:

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme