Hlavní obsah

Je tohle nový Volkswagen Golf? Uniklé fotky ukazují hodně

Zatím to není oficiální, ale dvě fotografie, uveřejněné na Facebooku, by měly ukazovat nový Volkswagen Golf zcela bez maskování a v produkční verzi. Od dosavadního golfu se nejvíc liší v interiéru.

Foto: Volkswagen

O této ilustraci lze s jistotou říci, že je předpovědí příštího golfu.

Článek

Volkswagen už potvrdil, že novou generaci golfu ukáže 24. října. Jenže velmi pravděpodobně se automobilce nepovedlo uhlídat jeden z předprodukčních kusů, takže se na světě objevily dvě fotky, které z vozu ukazují opravdu hodně. Tedy pokud je auto na fotkách skutečně nový golf.

Potvrzení z oficiálních míst nemáme, ale není moc jiných možností, co za auto by to mohlo být. Fotky údajného nemaskovaného vozu se objevily už začátkem srpna, ale byly tak nekvalitní, že nebylo nic moc vidět.

Druhá uveřejněná fotka odhaluje interiér údajného golfu a vidíme, že největší novinkou je tu shluk displejů před volantem. Uprostřed můžeme očekávat digitální přístrojový štít, po pravé straně je silně na řidiče natočený centrální displej infotainmentu, vlevo odhadujeme dotyková „tlačítka“ ovládání světel.

Toto je nová Škoda Octavia, dostane zcela jiný interiér

AutoMoto

Pravděpodobně se díváme na ne zrovna vysoký stupeň výbavy, protože na přídi auta nejsou parkovací senzory a také kola jsou na dnešní dobu poněkud malá. Jestli ono bílé auto na fotkách je skutečně golf, se dozvíme už příští týden při oficiálním odhalení.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Volkswagen Golf současné generace, zde v elektro-verzi e-Golf

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám