Hlavní obsah

Výletní loď nabídne nejdelší horskou dráhu mimo pevninu

Novinky, mšv

Výletní lodě dnes nabízejí pasažérům nejrůznější formy zábavy. A v posledních letech vůbec nešetří. Na plavidle Global Dream, které se právě konstruuje v Německu, vyroste třeba zábavní park, jehož součástí bude nejdelší horská dráha mimo pevninu. Měřit má 300 metrů a jezdit se po ní bude rychlostí skoro 60 kilometrů v hodině, napsal server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Horská dráha nazvaná Space Cruiser má být jedinečným zážitkem, protože rychlost jízdy mají regulovat sami návštěvníci.

K dispozici budou tři vozíky, z nichž každý pojme dva lidi. Ti si budou moci zvolit, zda vyvinou maximální rychlost, nebo si užijí spíše pohodovou projížďku.

Dráha, která bude součástí většího zábavního parku na lodi, se představí v roce 2021, kdy by mělo obří plovoucí město poprvé vyrazit na cestu.

Mezi dalšími atrakcemi bude také část s trampolínami nebo dráha s minikárami. Kdo si je bude chtít užít, bude muset vyrazit do Asie, protože právě tam bude podnikat loď okružní výletní plavby.

Na výletní lodi vznikne nejdelší tobogán mimo pevninu na světě

Cestování

Horskou dráhu navrhla společnost Maurer Rides. Ta stojí také za vůbec první horskou dráhou na moři, která se má v příštím roce představit na výletní lodi Mardi Gras.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám