Hlavní obsah

Žena na výletní lodi riskovala kvůli fotkám. Dostala doživotní zákaz vstupu

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Royal Caribbean udělila doživotní zákaz vstupu na palubu jejích lodí jisté ženě, která jednala poněkud za hranicí zdravého rozumu. Kvůli fotografiím totiž přelezla balkon, aby se nechala zvěčnit, jak stojí na hraně plavidla nad otevřeným mořem. Věcí se ihned začala zabývat posádka, která ji následně vysadila na Jamajce, uvedl server Independent.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo na lodi Allure of the Seas.

Článek

Nejmenovanou ženu při jejích fotografických kratochvílích zachytil jiný pasažér, který zároveň o incidentu informoval posádku.

„Absolutní idiot,“ komentoval pasažér Peter Blosic její chování. „Pokud se nechováte jako blbec, tak z lodi vypadnout nemůžete,“ doplnil.

Posádka následně ženu identifikovala a na karibské Jamajce ji vypakovala z lodi. „Jeden z hostů lodi Allure of the Seas byl spatřen, jak bezmyšlenkovitě a nebezpečně pózuje z balkonu za asistence dalšího společníka,“ řekla mluvčí společnosti pro Fox News.

Dodala, že pasažéři za své činy nesou následky a byl jim dán doživotní zákaz cestování s Royal Caribbean.

SPECIÁL: Tak trochu jiná dovolená. Týden v plovoucím městě

Cestování

Podle pravidel společnosti mají hosté zakázáno sedět, stát, ležet nebo přelézat jakoukoli ochranou bariéru, zábradlí a podobně, stejně tak nesmí manipulovat s vybavením a zařízením lodi, které může obstarávat pouze posádka. Při porušení těchto pravidel jsou cestující vysazeni v nejbližším přístavu.

Dochází k neštěstím

V některých případech dochází k mnohem černějším scénářům, než je vykázání z lodi.

V létě server Independent například informoval o úmrtí malé holčičky, kterou její dědeček zdvihl přes zábradlí lodi a ona mu vypadla z rukou.

Z okna zaoceánské lodi se zřítilo batole

Amerika

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám