Hlavní obsah

Mladík na Sokolovsku chtěl znásilnit ženu, ubránila se mu nožem na koberce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Osmnáctiletého mladíka obvinili policisté z pokusu o znásilnění na Sokolovsku. Mladík měl napadnout na ulici 44letou ženu, ale ta na něj vytáhla nůž na koberce. Ubránila se a útočník utekl.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladík se s ženou v Kyšperku nad Ohří potkal 22. září v ranních hodinách. Nejprve podle policie bez povšimnutí prošel, pak se ale vrátil a s odhaleným přirozením běžel za ženou. Přitom jí vulgárně nadával. Žena začala křičet a volat o pomoc, mezitím také vytáhla kobercový nůž.

„Když se k ní muž přiblížil, tak se ho měla snažit od sebe odrazit několika kopy do horní části jeho těla a následně několika údery svou kabelkou. Muž měl na to reagovat tak, že vytáhl teleskopický obušek, kterým ženu udeřil,“ informoval v úterý mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Poškozená se však nezalekla a bránila se dál. Mladík útoku nechal a odešel. Žena zavolala policisty a vyhledala lékařskou pomoc. Útočníka kriminalisté zanedlouho dopadli a obvinili. Hrozí muž až 10 let žaláře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám