Hlavní obsah

Opilý řidič BMW nacouval v Praze do autobusu, snažil se utéct

Novinky, Natálie Lošková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidič BMW se ve středu ráno srazil s autobusem na pražském Smíchově, po nárazu z vozidla vystoupil a začal utíkat. Policisté muže zadrželi, podle svědků byl pod vlivem alkoholu. Při srážce nebyl nikdo zraněn, okolnosti incidentu vyšetřuje policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Srážka BMW s autobusem v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Kolem půl osmé ráno se srazil řidič vozu BMW s autobusem městské hromadné dopravy. K nehodě došlo v Křížové ulici na Smíchově. Podle informací Novinek řidič autobusu vypověděl, že do něj auto nacouvalo. Poškozen je několikametrový úsek na levé straně autobusu, auto má zničenou a promáčklou pravou zadní stranu.

Řidič auta po nárazu vystoupil a začal utíkat z místa nehody. Podle svědků byl řidič viditelně opilý. „Řidič autobusu přivolal na místo policejní hlídku, která utíkajícího muže zadržela. Ten zatím nebyl schopen podrobit se drogovým a alkoholovým testům,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová. Podle mluvčí nebyl při nehodě nikdo zraněn.

Nehodu policisté stále vyšetřují a není možné s jistotou určit, kdo ji zavinil. Celkovou škodu zatím nebylo možné vyčíslit.

Reklama

Výběr článků

Načítám