Hlavní obsah

V pražských Vršovicích našli pod mostem mrtvolu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kriminalisté z 1. oddělení od sobotních ranních hodin vyšetřují závažný trestný čin, který se stal v Petrohradské ulici v pražských Vršovicích. Podle informací Novinek tam bylo pod mostem nalezeno mrtvé tělo.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči a policisté u nálezu mrtvoly ve VršovicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Tělo bylo nalezeno mezi jednou a druhou hodinou ranní. „V souvislosti s případem byla zadržena jedna podezřelá osoba. Probíhají standardní úkony trestního řízení, proto nemůžeme být v tuto chvíli více konkrétní,“ sdělil bez dalších podrobností mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Podle něj by jakákoli další zveřejněná informace mohla zmařit objasnění případu.

Na případu pracují kriminalisté z 1. oddělení, tedy z oddělení vražd.

U tratě na pražském Krejcárku našli zavražděnou ženu

Krimi

Zhruba před měsícem, konkrétně 25. září, vyjížděli pražští policisté k jiné vraždě. Osmapadesátiletá oběť, žena bez domova, zemřela pod mostem spojujícím Libeň a Žižkov. Na místě žila déle než rok, byla nekonfliktní, nepila alkohol a nevyhledávala společnost dalších lidí. Pachatele kriminalisté zatím nevypátrali. Vyzvali případné svědky činu, aby se přihlásili na tísňovou linku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám