Hlavní obsah

Nové knihy: Fulghum, Habas Urban, Mike Omer, Kutálek i Silverová

Právo, František Cinger

Nový příděl fiktivních příběhů i záznamy reálných příběhů lidí. Současnost i historie. Čtení pro různé generace. Nechybí komiks.

Foto: Novinky

Nové knihy

Článek

Robert Fulghum:

U Devíti draků a jedné ovce: Opravář osudů 2

Opravář osudů George Novak žije šťastným životem – má přítelkyni Luci Milenu. Jenže ona má jiné představy o životě a tráví s ním čím dál méně času. V tom se však objeví staří známí a rozehrají s Georgem hru, jakou by nečekal.

Argo, přeložili Lenka Fárová a Jiří Hrubý, 168 stran, 224 Kč

Obal knihy

Josef Habas Urban:

Návrat do Valbone

Příběh tří studentů začíná v roce 2001, kdy se v září nevrátili z prázdnin. Voda se po nich zavřela v okolí albánské vesnice Teth. Záhadu nikdo nerozluštil, ani Interpol. Rozhodne se k tomu Lenka, sestra ztracené studentky Jany, s přítelem Josefem. Pravda je ale šokující.

The Dog Trail Publisher, 252 strany, 310 Kč

Obal knihy

Mike Omer:

V mysli vraha

Chicago. Tři ženy byly nalezeny uškrcené, nabalzamované a naaranžované v pózách, jako by byly živé. K případu je přizvána forenzní psycholožka Zoe Bentleyová a speciální agent FBI Tatum Gray. Zoe se musí pokusit pochopit vrahovu motivaci, aby ho policie dokázala najít dřív, než zemřou další ženy.

Cosmopolis, přeložil Milan Lžička, 344 strany. 369 Kč

Obal knihy

Roman Kutálek:

Hasiči: Osobní příběh profesionálního hasiče a táty jednoho bezva kluka

Autentický záznam vzpomínek profesionálního hasiče, táty a člověka, který ve své profesi našel svou druhou rodinu. Splnil si klukovský sen a jeho život se stal jedním velkým dobrodružstvím. Příběhy na základě skutečných událostí z let 2001–2018.

Mladá fronta, 168 stran, 299 Kč

Obal knihy

Josie Silverová:

Den, kdy jsem zahlídla lásku

Laurie si je jistá, že člověk se na první pohled zamilovat prostě nemůže. Život přece není scéna z romantického filmu, že? Ale jednoho šedivého prosincového dne si z okna londýnského autobusu všimne muže. A on si všimne jí...

Cosmopolis, přeložila Dominika Křesťanová, 368 stran, 389 Kč

Obal knihy

Jacqueline Wilsonová:

Zlatá klec

Rose Riversová bydlí v honosném domě v Londýně a připadá si jako ve zlaté kleci. Náhle se však spřátelí s novou pomocnicí chůvy Clover Moonovou a s nadaným malířem Paridem Walkerem. Rose nedbá na to, že ani jedno přátelství není společensky přípustné…

BB art, přeložila Daniela Feltová, 344 strany, 269 Kč

Obal knihy

Tim Tate, Ingrid von Oelhafen:

Hitlerovy ukradené děti

Nacistický program Lebensborn unesl až půl milionu dětí z celé Evropy. V létě roku 1942 museli rodiče napříč nacisty okupovanou Jugoslávií podrobit své děti zdravotním kontrolám určeným k posouzení rasové čistoty. Z Eriky Matkové se stala Ingrid von Oelhafen…

Cosmopolis, přeložil Martin Vondrášek, 320 stran, 349 Kč

Obal knihy

Filip Vojtášek:

Pod palbou hloubkařů

Útoky amerických a britských stíhacích letounů na pozemní cíle v českých zemích v letech 1944 a 1945. V knize je zaznamenáno 951 útoků hloubkařů v českých zemích. V 85 procentech případů se podařilo určit s velkou mírou pravděpodobnosti leteckou jednotku.

Academia, 952 strany, 795 Kč

Obal knihy

Brian Buccelatto, Francis Manapul:

Batman Detective Comics 7: Anarky

Gotham nikdy nebyl znám jako poklidné město, ale takovýhle zmatek ještě nezažil. Zabiják, který si říká Anarky, zcela vymazal záznamy o totožnosti všech obyvatel Gotham City. Nyní má každý šanci vytvořit si takovou novou osobnost, jaká se mu zlíbí...

BB art, přeložil Petr Zenkl, 200 stran, 499 Kč

Obal knihy

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám