Hlavní obsah

Robert De Niro má ženě platit 276 milionů, protože před ní mluvil sprostě

Novinky, Stanislav Dvořák

Hnutí MeToo dosáhlo nového vrcholu. Herec Robert De Niro čelí žalobě za genderovou diskriminaci od bývalé asistentky, jež chce v přepočtu 276 milionů korun. Nejde ale o žádné znásilnění. Žena tvrdí, že v kanceláři mluvil sprostě.

Foto: Profimedia.cz

Robert De Niro

Článek

Jeden z nejslavnějších herců světa podle Graham Chase Robinsonové „vytvářel urážlivé pracovní prostředí“ a „genderově ji diskriminoval“. Říkal jí v nadsázce „pracovní manželka“ a ženy obecně označoval urážlivě (šlo zřejmě o anglická slova bitch a cunt, americká média je částečně vytečkovávají).

„Robert De Niro nepřijal myšlenku, že muži se mají chovat k ženám jako k rovným. Nestará se o to, že genderová diskriminace na pracovišti porušuje zákon,“ uvádí žaloba.

Ta může souviset i s faktem, že De Nirova firma ženu zažalovala už v srpnu kvůli tomu, že měla zpronevěřit peníze a v práci se neustále dívala na Netflix. Nejraději prý sledovala seriál Přátelé. Podle De Nira ukradla tisíce dolarů z firemních fondů a utratila je na své osobní potřeby, cestování a jídlo ve špičkových restauracích.

Viagra na předpis

Žena tvrdí, že byla u De Nira placena hůře než muži, a navíc ji ponížilo, že jí zadávali domácí práce. Herec také údajně vtipkoval o tom, že má viagru na předpis, a řekl jí, aby si ho představila na záchodě, a naznačoval, že by mohla otěhotnět za použití spermií ženatého kolegy.

Dále ji urazilo, že De Nirova žaloba ji označuje za flákače a zloděje. Žaloba je dostupná na internetu a to jí údajně „zcela zničilo reputaci“.

Hercův mluvčí uvedl, že „tvrzení Graham Chase Robinsonové jsou za hranicí absurdna“.

V newyorské restauraci herce Roberta De Nira našli podezřelý balíček

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám