Hlavní obsah

Třikrát SuperStar. Vlasta Horváth pozval na výroční koncert Sabinu Křovákovou a Zbyňka Drdu

Právo, Jaroslav Špulák

Zpěvák Vlasta Horváth oslaví své dvaačtyřicáté narozeniny koncertem v pražské Malostranské besedě. Stane se tak 18. října ve 20 hodin. Jako hosty si pozval další dva vítěze soutěže SuperStar, Sabinu Křovákovou a Zbyňka Drdu.

Foto: archiv umělce

Vlasta Horváth vydal čtyři alba.

Článek

„Nikdy jsem nechtěl dělat koncerty ke svým narozeninám. Když mi bylo čtyřicet, měl jsem sice velké nutkání, ale nakonec jsem do toho nešel. Své narozeniny jsem se takto rozhodl oslavit až teď,“ prozradil Horváth Novinkám.cz.

V březnu letošního roku vydal své nové album Stále nevěřím, které věnoval zesnulému bratrovi. Na koncertě zazní všechny písničky z něho. A dojde samozřejmě i na starší skladby.

„Pozval jsem si také dva vzácné hosty, Sabinu Křovákovou a Zbyňka Drdu. Oba vyhráli SuperStar, stejně jako já. Každý z nich zazpívá své písně, a když všechno dobře dopadne, budeme zpívat i společně,“ řekl Horváth.

On vyhrál druhou řadu SuperStar v roce 2005, Zbyněk Drda třetí řadu o rok později a Sabina Křováková zvítězila v roce 2013. Horváth soutěž dodnes považuje za velmi důležitou.

„S odstupem času stále tvrdím, že pro mě, a troufnu si říct, že i pro další zpěváky, kteří v ní uspěli, byla zásadní. Nemyslím si totiž, že by se bez ní kdokoli z nás dostal tak rychle do povědomí lidí, kteří mají hudbu rádi. Prorazit na hudební scéně nicméně bylo a je velice těžké. Pociťujeme to i my, kteří jsme tou soutěží úspěšně prošli,“ dodal Horváth.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám