Hlavní obsah

Matouš Ruml pravidelně odjížděl na Vánoce do zahraničí, děti to zatrhly

Novinky, Eliška Vinterová

Již počtvrté potěší na Vánoce nejen své ratolesti Matouš Ruml z televizní obrazovky. Herec se objeví v nové štědrovečerní pohádce režiséra Karla Janáka Princezna a půl království. A jak sám Matouš přiznal, jeho děti se na tátu velmi těší.

Jak se Matouš Ruml letos připravuje na VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Děti jsou nadšené, my pohádky milujeme. Když mají možnost koukat se na pohádku, kde hraje táta, tak je to pro ně samozřejmě svátek. Jsem zvědavý, co budou říkat, pro mě jsou asi nejdůležitější zpětnou vazbou,“ prozradil herec, který zatím veškerý svůj čas věnuje trénování v taneční soutěži.

Přípravy na Vánoce tak zatím rozhodně neřeší a je dost možné, že vše nechá na manželce Tereze.

Lucie Bílá se na Vánoce těší, veškeré přípravy za ni obstarají kamarádky

Vánoce

„Se StarDance to moc nestíhám. Jsem zvědavý, jak to dopadne, jestli to bude na poslední chvíli, nebo přes internet, nevím,“ řekl Matouš, který je trojnásobný táta.

Přestože už si s rodinou užívá poslední roky svátky na sněhu, v minulosti prý pravidelně opouštěli republiku.

„Štědrý večer trávíme dohromady jako rodina a pak objíždíme babičky, dědečky. Dlouho jsme to tak ale neměli. Vždy jsme na Vánoce zmizeli na celý měsíc do zahraničí. Byla to jediná možnost, jak být někde měsíc spolu, kdy jsem mohl zmizet z divadla. Pak ale dětem začal chybět sníh a hory, proto jsme začali zůstávat doma. Po Štědrém večeru ale vždy jedeme na chalupu, kterou máme v horách. Až do Nového roku si zde užíváme sníh a lyžovačku,“ dodal Matouš Ruml.

10 nejlepších vánočních filmů pro pravou sváteční atmosféru

Vánoce

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám