Hlavní obsah

Kapela Inflagranti oslaví 15 let na scéně i se svými hosty

Novinky, Ivana Kvasnicová

Dívčí trio Inflagranti, které má ve svém repertoáru slavné melodie z klasiky, rocku i popu v úpravách pro elektrické smyčce, 15. listopadu zahájí Vánoční turné se svými hosty (Josef Vojtek, Václav Noid Bárta, Marián Vojtko a další). V Praze vystoupí v Pražském Forum Karlín 16. prosince.

Foto: Inflagranti
Článek

Nejznámější české smyčcové trio Inflagranti přitahuje do koncertních sálů nejen fanoušky klasiky, ale i rockery, kteří si mohou poslechnout své oblíbené pecky v podání sexy tria a navíc ještě v doprovodu rockových hlasů.

„Chtěly jsme skloubit ženskou jemnost s mužským charismatem, a to se nám beze zbytku podařilo. Vzhledem k nevšední kombiNaci máme širokospektrální publikum, a koncerty našich každoročních turné po celé republice přibývají jeden za druhým,” radují se všechny tři instrumentalistky.

Na podzimním koncertním turné nejznámějšího českého smyčcového tria Inflagranti jako speciální hosté vystoupí Josef Vojtek, Marián Vojtko, Václav Noid Bárta a další. Unikátním koncertním show kapela oslaví 15 let od svého založení.

„Inflagranti slaví 15 let na koncertních prknech. Pro vás, naše fanoušky, jsme si proto připravily originální turné 15 let na scéně. Repertoár bude průřez naší tvorby za posledních 15 let a hlavně na prosincových koncertech vyjdeme opět z naší desky Christmas Symphony (2011),” uvedla Mgr. Markéta Muzikářová, zakladatelka a producentka smyčcového tria.

„Tentokrát ale budeme samy sobě hlavním hostem. A také se spojíme se zpěváčky z místních dětských pěveckých sborů a dáme si spolu několik písní. V každém městě tak bude koncert originální a neopakovatelný,” doplnila Markéta Muzikářová.

V Pražském Forum Karlín vystoupí dívčí smyčcové trio Inflagranti na koncertě s Václavem Noidem Bártou 16. prosince.

„S Vaškem jsme se vídali již delší dobu na různých kulturních akcích, kde mě brilantnost a přesnost jeho zpěvu zaujala. A také živelnost a radost, se kterou vždy na pódiu vystupuje. A jeho bezprostřednost v kontaktu s publikem, to mě velmi inspiruje. tak jsem si říkala, že by to ve spojení s námi mohlo krásně fungovat. A protože je Vašek pár posledních let vyznavač zdravého životného stylu i stravy, stejně jako my, tak jsme si nakonec sedli krásně i lidsky a letošní spolupráce rozhodně bude pokračovat i další rok,” vysvětlila Markéta Muzikářová .

„Společně zahrajeme výběr z jeho repertoáru, ať již jeho muzikálové role, nebo jeho autorskou hudbu. A také Vašek napsal jednu speciální skladbu přímo pro nás. Na tu se moc těšíme, premiérově ji totiž zahrajeme na jeho koncertě v Pražském Forum Karlín 16. prosince,” dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám